Agregator de ştiri

Furnizorii de servicii de Internet şi comunicaţii electronice acuză RCS&RDS de abuz de poziţie dominantă şi cer o investigaţie din partea Consiliului Concurenţei

ZF.ro - 1 oră 41 de minute în urmă
Furnizorii de servicii de Internet şi comunicaţii electronice, reuniţi în ANISP, acuză RCS&RDS de abuz de poziţie dominantă din cauza refuzului acestei societăţi de a accepta interconectarea reţelelor de Internet (peering IP) în condiţii echitabile şi intenţionează să ceară Consiliului Concurenţei iniţierea unei investigaţii în acest caz.
Categorii: ZF.ro

AROBS Transilvania Software: Am alocat 5 milioane de euro pentru cele şapte achiziţii realizate până acum. Compania din Cluj-Napoca a preluat recent pachetul majoritar al SoftManager SRL din Ploieşti

ZF.ro - 1 oră 54 de minute în urmă
AROBS Transilvania Software, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de soluţii de IT, cu sediul central în Cluj-Napoca, a alocat până acum aproxi­ma­tiv 5 milioane euro pentru şapte achi­ziţii realizate în ultimii doi ani atât pe plan local, cât şi în străinătate.
Categorii: ZF.ro

Furnizorul de soluţii de comerţ electronic 2Checkout şi-a extins birourile din Pipera după creşterea echipei la 340 de angajaţi, peste estimările de la începutul anului

ZF.ro - 2 ore 1 min în urmă
Furnizorul de soluţii de comerţ electronic 2Checkout a finalizat recent extinderea birourilor din Bucureşti, în zona Pipera, după ce echipa a ajuns la 340 de angajaţi, peste nivelul estimat la începutul anului.
Categorii: ZF.ro

Acţiunile Aramco continuă să crească. La cât este evaluată cea mai valoroasă companie listată din lume

MediaFax.ro - 2 ore 6 minute în urmă
Acţiunile Aramco au urcat joi cu 10% la startul celei de-a doua zi de tranzacţionare la bursa de la Tawadul, evoluţie ce i-a oferit companiei, pentru scurt timp, evaluarea de 2.000 de miliarde de dolari mult-ţintită de prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, Mohammad bin Salman, arată Reuters.
Categorii: MediaFax.ro

Wizz Air a ajuns la un acord de principiu pentru înfiinţarea unei companii aeriene low-cost în Abu Dhabi, cu rute în special spre Europa

ZF.ro - 2 ore 37 de minute în urmă
Compania aeriană Wizz Air Holdings a ajuns la un acord de principiu pentru înfiinţarea Wizz Air Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite (EAU), în parteneriat cu Abu Dhabi Development Holding Company PJSC, noul operator urmând să fie primul transportator aerian fondat de Wizz Air în afara Europei.
Categorii: ZF.ro

ЦБ РФ установил курс евро с 13 декабря в размере 70,4271 руб.

Finmarket.ru - 2 ore 50 de minute în urmă
12 декабря. FINMARKET.RU - Официальный курс евро, установленный Центральным банком с 13 декабря, составляет 70,4271 руб. По сравнению с предыдущим значением курс снизился на 2,87 коп.
Categorii: Finmarket.ru

ЦБ РФ установил курс доллара США с 13 декабря в размере 63,2257 руб.

Finmarket.ru - 2 ore 50 de minute în urmă
12 декабря. FINMARKET.RU - Официальный курс доллара США, установленный Центральным банком с 13 декабря, составляет 63,2257 руб. По сравнению с предыдущим значением курс снизился на 33,96 коп.
Categorii: Finmarket.ru

Vânzarea brandului românesc de produse naturale Sano Vita către americanii de la Highlander a ajuns pe masa Consiliului Concurenţei

ZF.ro - 2 ore 57 de minute în urmă
Sano Vita, un business românesc, a avut în 2018 afaceri de 72 mil. lei, în creştere cu 7% faţă de anul anterior, cu o marjă de profit de peste 10%.
Categorii: ZF.ro

Zece tendinţe în securitatea informatică pentru 2020. Ameninţările ating pragul de un miliard

MediaFax.ro - 3 ore 1 min în urmă
Anul 2019 va stabili un nou record, în care numărul ameninţărilor informatice va atinge pragul de un miliard. Specialiştii în securitate informatică de la Bitdefender anticipează că în 2020 atacurile vor deveni din ce în ce mai sofisticate, cu consecinţe devastatoare pentru oameni şi companii.
Categorii: MediaFax.ro

Care este profilul omului de afaceri român în 2019

MediaFax.ro - 3 ore 8 minute în urmă
Peste 1,8 milioane de oameni au făcut afaceri, în acest an, cu peste 63.000 mai mulţi faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, arată un studiu realizat de Frames, cei mai mulţi români angrenaţi în business fiind bărbaţi cu vârsta între 40-49 de ani, din Bucureşti, cu studii superioare.
Categorii: MediaFax.ro

Dan Ciobanu, partener Suciu Popa: Problema României nu este suprareglementarea domeniului energetic, ci necorelarea între autorităţi

ZF.ro - 3 ore 21 de minute în urmă
Dan Ciobanu, partener al casei de avocatură Suciu Popa, a spus în cadrul evenimentului ZF Energie 2019 că problema sectorului energetic românesc nu este neapărat suprareglementarea, ci necorelarea între autorităţi.
Categorii: ZF.ro

Dedeman deschide săptămana viitoare magazinul numărul 50, la Zalău, după investiţii de 12 mil.euro

ZF.ro - 3 ore 25 de minute în urmă
Dedeman, cel mai mare business antre­prenorial românesc şi cel mai mare jucător de pe piaţa de bricolaj, deschide săptămâna viitoare cel de-al 50-lea magazin, la Zalău, în urma unei investiţii de 12 milioane euro.
Categorii: ZF.ro

Pagini

Subscribe to Capital Market agregator