Agregator de ştiri

ЦБ РФ установил курс доллара США с 4 июля в размере 70,4999 руб.

Finmarket.ru - 1 oră 31 de minute în urmă
3 июля. FINMARKET.RU - Официальный курс доллара США, установленный Центральным банком с 4 июля, составляет 70,4999 руб. По сравнению с предыдущим значением курс снизился на 1,99 коп.
Categorii: Finmarket.ru

ЦБ РФ установил курс евро с 4 июля в размере 79,2207 руб.

Finmarket.ru - 1 oră 31 de minute în urmă
3 июля. FINMARKET.RU - Официальный курс евро, установленный Центральным банком с 4 июля, составляет 79,2207 руб. По сравнению с предыдущим значением курс снизился на 29,74 коп.
Categorii: Finmarket.ru

CFR Marfă: Volumul de activitate scăzut de la nivelul economiei a însemnat pentru noi o reducere a volumului de marfă transportat cu 27% în luna martie şi cu 50% în luna aprilie

ZF.ro - 2 ore 39 de minute în urmă
CFR Marfă, compania naţională de transport marfă, şi-a redus activitatea până la jumătate în luna aprilie, pe fondul scăderii activităţilor economice din cauza coronavirusului, potrivit oficialilor companiei.
Categorii: ZF.ro

Средневзвешенный курс доллара США к российскому рублю со сроком расчетов "завтра" по состоянию на 11:30 мск 3 июля составил 70,4999 руб.

Finmarket.ru - 2 ore 54 de minute în urmă
3 июля. FINMARKET.RU - На 11:30 мск средневзвешенный курс доллара США к российскому рублю со сроком расчетов "завтра" на торгах Московской биржи повысился на 994 пункта (1 пункт соответствует 0,01 коп.) по сравнению со средневзвешенным курсом предыдущего торгового дня и составил 70,4999 руб. По сравнению с уровнем, сформировавшимся к этому времени накануне, среднезвешенный курс доллара упал на 199 пунктов.
Categorii: Finmarket.ru

Alpha Bank lansează o aplicaţie prin care comercianţii pot înlocui celebrul POS de la casele de marcat cu un POS pe telefonul mobil

ZF.ro - 2 ore 58 de minute în urmă
Alpha Bank va lansa o aplicaţie prin care comercianţii pot înlocuit POS-ul de la casa de marcat cu un POS pe telefonul mobil, soluţia fiind compatibilă cu dispozitivele mobile Android.
Categorii: ZF.ro

Compania locală de IT Qualitance a avut în 2019 afaceri de 48,8 mil. lei, mai mici cu 5%, şi un profit net de 2,7 mil. lei, în cădere cu 30%. Salt cu 61% al datoriilor

ZF.ro - 2 ore 59 de minute în urmă
Compania românească de IT Qualitance a înregistrat în 2019 afaceri, profit şi un număr mediu de angajaţi în scădere, conform datelor raportate la Ministerul Finanţelor Publice. Businessul companiei a scăzut cu 5% la 48,8 mil. lei, în timp ce profitul net a avut o cădere de 30% până la 2,69 mil. lei.
Categorii: ZF.ro

Banca Mondială a promovat România în categoria ţărilor cu venituri mari pe cap de locuitor

MediaFax.ro - 3 ore 34 de minute în urmă
Banca Mondială a promovat România în categoria ţărilor cu venituri mari, după încorporarea evoluţiilor din 2019 (venit pe locuitor de 12,630 dolari), aspect importantpentru deciziile privind rating-ul investiţional şi pentru negocierile de aderare la OCDE.
Categorii: MediaFax.ro

Средний курс юаня со сроком расчетов "сегодня" по итогам торгов составил 9,9719 руб.

Finmarket.ru - 3 ore 39 de minute în urmă
3 июля. FINMARKET.RU - Средневзвешенный курс юаня со сроком расчетов "сегодня" по итогам торгов Московской биржи понизился по сравнению с предыдущими торгами на 132 пункта (1 пункт соответствует 0,01 коп.) и составил 9,9719 руб.
Categorii: Finmarket.ru

Investiţi în România!, proiect ZF şi CEC Bank. Dumitru Pop, administrator, Orion: Amânăm cu doi ani investiţia de 4,8 mil. euro pentru extinderea capacităţii de producţie pentru că nu este clar cum va evolua criza

ZF.ro - 3 ore 39 de minute în urmă
Producătorul de structuri metalice Orion din Slobozia va amâna cu doi ani investiţia de 4,8 milioane de euro prin care viza extinderea capacităţii de producţie cu 45%, în contextul incertitudinii generate de criza actuală, a explicat Dumitru Pop, adminis­trator, Orion, în cadrul emisiunii Investiţi în România!, realizată de ZF în parteneriat cu CEC Bank.
Categorii: ZF.ro

Swiss Capital, BT Capital Partners şi Tradeville, cei mai mari brokeri de la Bursă în S1/2020: tranzacţii intermediate de 5,8 mld. lei, adică 46,8% din total

ZF.ro - 3 ore 39 de minute în urmă
Cei mai mari trei brokeri de la Bursa românească în primul semestru din 2020, respectiv Swiss Capital, BT Capital Partners şi Tradeville, au intermediat tranzacţii în valoare de 5,8 mld. lei, cu 4,5% mai mult faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, asigurându-şi astfel o cotă de piaţă cumulată de 46,8%, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza datelor de la BVB.
Categorii: ZF.ro

Pagini

Subscribe to Capital Market agregator