Agregator de ştiri

Cristian Prichea preia conducerea Companiei Naţionale de Vânzări a Ford în România

ZF.ro - 51 de minute 7 sec în urmă
Ford România anunţă astăzi că domnul Cristian Prichea este noul director general al Companiei Naţionale de Vânzări, înlocuindu-l astfel pe Attila Szabo, care la rândul său este numit Director General al Ford Ungaria şi Ford Cehia.
Categorii: ZF.ro

Salon de Motociclete, Accesorii şi Echipamente poate fi vizitat la Bucureşti

MediaFax.ro - 56 de minute 37 de sec în urmă
La Salon de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB) vor participa, începând de vineri, 65 de expozanţi, cu 300-350 de mărci, printre care Yamaha, Harley Davidson, Ducatti şi Indian, potrivit organizatorului evenimentului.
Categorii: MediaFax.ro

Mario Draghi a încasat 401.400 euro în 2018 ca preşedinte al Băncii Centrale Europene, echivalentul unui salariu lunar de 33.450 euro

ZF.ro - 57 de minute 13 sec în urmă
Preşedintele Băncii Centrale Europene (BCE) Mario Draghi a încasat un salariu brut în valoare de 401.400 euro în 2018, în creştere cu 1% faţă de 2017, potrivit raportului anual publicat pe site-ul instituţiei. Lunar, şeful BCE a primit un salariu brut de 33.450 euro anul trecut.
Categorii: ZF.ro

Ministerul Economiei a obţinut acordul pentru Fondul European de Apărare

MediaFax.ro - 1 oră 2 minute în urmă
Europarlamentarii au aprobat, joi, înţelegerea comună negociată cu Preşedinţia Română la Consiliul Uniunii Europene şi Comisia Europeană, asupra Fondului European de Apărare, în cadrul ultei sesiuni plenare a Parlamentului European, informează un comunicat transmis de Ministerul Economiei.
Categorii: MediaFax.ro

Ministerul Dezvoltării oferă finanţare nerambursabilă pentru microîntreprinderi în valoare de 200.000 de euro

MediaFax.ro - 1 oră 3 minute în urmă
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) deschide, vineri, un nou apel de proiecte pentru finanţarea microîntreprinderilor, în valoare de până la 200.000 de euro, arată un comunicat de presă transmis de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADRVEST).
Categorii: MediaFax.ro

Ajutoare de stat, înainte de alegeri: Dragnea anunţă că fiecare gospodărie din regiunea Moldovei va primi câte 20.000 de lei

MediaFax.ro - 1 oră 17 minute în urmă
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri la Botoşani că Guvernul va aproba ”cât de curând”, prin OUG, un program de sprijin punctual pentru nord-estul ţării prin acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuire în mediul rural.
Categorii: MediaFax.ro

Încă un program de finanţare a afacerilor urmează să fie lansat: Antreprenorii din IMM-uri ar putea lua 450.000 de lei de la stat din iulie pentru minifabrici

ZF.ro - 1 oră 37 de minute în urmă
Microîntreprinderile şi între­prinderile mici sau mijlocii din România ar putea atrage fonduri de maximum 450.000 de lei de la stat pentru dez­voltarea businessului, prin programul naţional de microindus­trializare, care va fi lansat în luna iulie, potrivit re­prezentanţilor Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antre­prenoriat (MMACA).
Categorii: ZF.ro

Un salariu pe zi în România. Cât câştigă un digital marketing manager: între 7.900 şi 12.600 de lei net pe lună

ZF.ro - 2 ore 12 minute în urmă
Venitul salarial al unui digital marketing manager variază între 10.000 şi 16.000 de lei brut pe lună, arată datele de pe piaţa de recrutare. În valori nete, veniturile salariale ale unui digital marketing manager se încadrează astfel între 7.875 de lei net şi 12.600 de lei net pe lună, potrivit calculelor ZF realizate cu ajutorul platformei calculatorvenituri.ro.
Categorii: ZF.ro

Учетные цены Банка России на драгметаллы с 20 апреля

Finmarket.ru - 2 ore 15 minute în urmă
19 апреля. FINMARKET.RU - ЦБ РФ с 20 апреля установил следующие учетные цены на драгоценные металлы: на золото - 2623,31 (-6,1) руб./грамм; на серебро - 30,75 (-0,06) руб./грамм; на платину - 1830,17 (+9,26) руб./грамм; на палладий - 2868,63 (+15,73) руб./грамм.
Categorii: Finmarket.ru

Mediul de afaceri olandez nu este de acord cu mediul politic olandez: România ar trebui să fie în spaţiul Schengen

ZF.ro - 2 ore 26 de minute în urmă
Aflat într-o vizită de lucru în România, Hans de Boer, preşedintele Confederaţiei Industriei Olandeze, cea mai puternică voce a mediului de business din Olanda, a spus în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru ZF că poziţia mediului de afaceri olandez este că România ar trebui să facă parte din spaţiul Schengen, acest lucru fiind unul benefic din punct de vedere economic pentru toate părţile.
Categorii: ZF.ro

Engie România investeşte 5 mil.lei pentru calificarea a 120 de elevi din Bucureşti şi Braşov în meseria de instalator

ZF.ro - 2 ore 49 de minute în urmă
Engie Romania, prin companiile sale Distrigaz Sud Reţele şi Engie Servicii, investeşte 5 milioane de lei pentru calificarea a aproximativ 120 de elevi din Bucureşti şi Braşov în meseria de instalatori, pe o piaţă a muncii pe care se simte tot mai acut lipsa de personal calificat.
Categorii: ZF.ro

Din vorbă-n vorbă cu Andreea Moldovan, general manager Avon România: Evadarea mea în natură e pe Valea Arieşului, în munţii Apuseni, unde părinţii mei au o casă de vacanţă, fără acces la internet şi cu o bibilotecă cu peste 2.000 de volume

ZF.ro - 3 ore 49 de minute în urmă
Şi-a început cariera în piaţa media la Cluj, mai exact a fost asistent media pe zona de outdoor la compania Global Media. Apoi, acum mai bine de două decenii, a început să lucreze în cadrul gigantului american din domeniul cosmeticelor Avon şi nu a mai plecat din companie niciodată.
Categorii: ZF.ro

Pagini

Subscribe to Capital Market agregator