Agregator de ştiri

China, Japonia şi Coreea de Sud organizează primul summit trilateral din 2019 încoace

MediaFax.ro - 5 ore 18 minute în urmă
China, Japonia şi Coreea de Sud au început primul lor summit trilateral din 2019 cu promisiuni de cooperare, în condiţiile în care Tokyo şi Seulul s-au apropiat de Washington şi au exercitat presiuni asupra Beijingului în chestiuni care variază de la securitate la producţia de semiconductori.
Categorii: MediaFax.ro

AI-ul, noua goană după aur: SoftBank este pregătită să aloce aproape 9 miliarde de dolari pe an pentru investiţii în inteligenţa artificială

MediaFax.ro - 6 ore 43 de minute în urmă
SoftBank este pregătită să aloce aproape 9 miliarde de dolari pe an pentru investiţii în inteligenţa artificială, chiar dacă grupul tehnologic japonez îşi păstrează puterea de foc pentru tranzacţii mai mari menite să accelereze ceea ce ar putea fi cea mai radicală transformare de până acum.
Categorii: MediaFax.ro

ЦБ РФ установил курс доллара США с 25 мая в размере 89,7026 руб., евро - 97,0954 руб.

Finmarket.ru - 8 ore 36 de minute în urmă
26 мая. FINMARKET.RU - Официальный курс доллара США, установленный Центральным банком с 25 мая, составляет 89,7026 руб. По сравнению с предыдущим значением курс снизился на 54,60 коп.
Categorii: Finmarket.ru

G7 îşi propune să folosească activele ruseşti îngheţate pentru a ajuta Ucraina

MediaFax.ro - 25 Mai, 2024 - 21:16
G7 va explora modalităţi de utilizare a veniturilor viitoare provenite din activele ruseşti îngheţate pentru a spori finanţarea pentru Ucraina devastată de război, au declarat sâmbătă şefii de finanţe din Grupul celor şapte democraţii industriale, fără a oferi detalii despre cum se va proceda.
Categorii: MediaFax.ro

Giganţii din IT nu au doar veşti proaste pentru România: Americanii de la Amazon au deschis un studio de jocuri în Bucureşti. Anunţuri de recrutare active pentru 23 de poziţii

MediaFax.ro - 25 Mai, 2024 - 18:41
După decizia fulger a francezilor de la Gameloft de a închide studioul de jocuri din Cluj, după mai bine de un deceniu de activitate, industria de jocuri video din România a primit şi o veste bună: gigantul american Amazon a deschis un studio de dezvoltare de jocuri în Bucureşti, pentru care are în plan să recruteze zeci de persoane.
Categorii: MediaFax.ro

Guvernatorul Băncii Centrale a Italiei afirmă că băncile italiene trebuie să plece din Rusia

MediaFax.ro - 25 Mai, 2024 - 17:50
Băncile italiene trebuie să înceteze afacerile pe care le derulează în Rusia, deoarece rămânerea în această ţară aduce şi o "problemă de reputaţie", a declarat sâmbătă guvernatorul Băncii Centrale a Italiei, Fabio Panetta.
Categorii: MediaFax.ro

Acorduri importante semnate la BSDA. General Dynamics a semnat un acord cu Romarm pentru crearea unui centru de producere a muniţiei de calibru mare

MediaFax.ro - 25 Mai, 2024 - 15:19
La ediţia din anul acest a BSDA, au fost semnate mai multe acorduri importante pentru industria românească de apărare. Unul dintre acesta prevede un plan de creare a unui centru de producere de muniţie de calibru mare în România.
Categorii: MediaFax.ro

Pagini

Subscribe to Capital Market agregator