Сборщик RSS-лент

Сальдо операций ЦБ по представлению и абсорбированию ликвидности снизилось до -858,9 млрд руб.

Finmarket.ru - 1 час 34 минуты назад
13 июня. FINMARKET.RU - Сальдо операций Банка России с банковским сектором по предоставлению и абсорбированию рублевой ликвидности со сроками исполнения, приходящимися на 13 июня по данным на начало операционного дня снизилось до -858,9 млрд руб.
Категории: Finmarket.ru

Остатки средств кредитных организаций в Банке России снизились до 5685,3 млрд руб., на депозитных счетах выросли до 2475,61 млрд руб.

Finmarket.ru - 1 час 46 минут назад
13 июня. FINMARKET.RU - Пресс-служба Банка России сообщает, что остатки средств кредитных организаций на корреспондентских счетах в Банке России на начало операционного дня 13 июня составили по Российской Федерации 5685,3 млрд руб., в том числе по Московскому региону 5449,6 млрд руб.
Категории: Finmarket.ru

Alegeri 2024. Cine este Nicu Ştefănuţă, independentul care a obţinut un mandat de europarlamentar

ZF.ro - 1 час 51 минута назад
Nicu Ştefănuţă a câştigat un mandat de europarlamentar, după ce la alegerile europarlamentare de pe 9 iunie a candidat independent. Potrivit rezultatelor provizorii trans­mise de Biroul Electoral Central luni seară, Ştefănuţă a obţinut 3,05% la alegerile europarlamentare şi a trecut pragul necesar pentru un nou mandat în Parlamentul European.
Категории: ZF.ro

Inflaţia scade mai mult decât aşteptările. Va scădea BNR dobânda? Ce spun analiştii de la BCR şi ING

ZF.ro - 2 часа 21 минута назад
Scăderea inflaţiei din mai 2024 la 5,1% a surprins atât aşteptările analiştilor financiari, cât şi prognoza Băncii Naţionale a României, care vedea, în T2/2024, o inflaţie de 6%. În aprilie a fost de 5,9%, iar în mai inflaţia a coborât la 5,1%, în vreme ce media analiştilor financiari înscrişi în platforma Bloomberg era de 5,6%, iar BCR avea o prognoză de 5,5%.
Категории: ZF.ro

Acţiunile Transelectrica, în urcare cu 10% după anunţul privind majorarea tarifului pentru servicii de sistem

ZF.ro - 2 часа 41 минута назад
Compania naţională de transport de energie electrică Transelectrica (simbol bursier TEL) înregistrează un avans de 9,5% pe acţiuni de la anunţul privind majorarea cu 40% a tarifului pentru servicii de sistem aplicat de la 1 iunie tuturor clienţilor finali pentru energie electrică extrasă din reţelele societăţii, decizie care se va reflecta, finalmente, asupra rezultatelor financiare ale grupului.
Категории: ZF.ro

Raiffeisen recomandă „vânzare” pe acţiunile Conpet, pe care le vede la un preţ cu 10% mai mic decât cel din piaţă

ZF.ro - 3 часа 1 минута назад
Austriecii de la Raiffeisen, prin divizia de analiză bursieră condusă în România de Daniela Popov, şi-au actualizat în jos recomandarea privind acţiunile transportatorului naţional de ţiţei Conpet Ploieşti (COTE), de la „hold”/„menţinere” la „sell”/„vânzare”.
Категории: ZF.ro

ЦБ РФ установил курс доллара США с 12 июня в размере 89,0214 руб., евро - 95,7391 руб.

Finmarket.ru - 3 часа 20 минут назад
12 июня. FINMARKET.RU - Официальный курс доллара США, установленный Центральным банком с 12 июня, составляет 89,0214 руб. По сравнению с предыдущим значением курс вырос на 2,70 коп.
Категории: Finmarket.ru

Анонс публикаций макроэкономических показателей ведущих стран

Finmarket.ru - 3 часа 21 минута назад
13 июня. FINMARKET.RU - Сегодня ожидается публикация следующих макроэкономических показателей
Категории: Finmarket.ru

Trenta Pizza îşi anunţă rebranding-ul printr-o promoţie care premiază râsul

ZF.ro - 3 часа 21 минута назад
Категории: ZF.ro

ZF IT Generation. Start-up Pitch. Adrian Rotaru, fondator al SeedPods – soluţie de plantare automatizată a copacilor: Soluţia noastră este de zece ori mai ieftină decât varianta manuală de a planta copaci. Obiectivul pentru anul acesta este de a...

ZF.ro - 3 часа 21 минута назад
Start-up-ul local SeedPods, înfiinţat de o echipă de cercetători români, a creat de la zero o soluţie complexă ce permite plantarea automatizată de copaci, chiar păduri întregi, totul fiind calculat la centimetru pentru a ţine cont de toată „logica“ naturii din eco­sistemele de pădure.
Категории: ZF.ro

Cum sunt evaluate acum acţiunile Petrom şi Banca Transilvania, care au atins maxime istorice faţă de iunie 2023? Sunt mai scumpe sau mai ieftine? Ce arată multiplii de evaluare?

ZF.ro - 3 часа 45 минут назад
Aprecierea indicelui principal BET spre maxime istorice a început undeva în iunie 2023, odată cu anunţul de listare a Hidroelectrica (H2O) în cea mai mare ofertă pentru Bursa de Valori Bucureşti pe fondul mobilizării resurselor financiare din partea unor investitori şi al unor fluxuri noi de bani pe piaţa de capital.
Категории: ZF.ro

Viitorii pensionari ai României, investiţii de 6,6 mld. lei la Hidroelectrica, 6 mld. lei la Banca Transilvania, 5,9 mld. lei la OMV Petrom, 3,5 mld. lei la Romgaz prin fondurile Pilon II

ZF.ro - 4 часа 14 секунд назад
Viitorii pensionari ai României, adică aproximativ 8 milioane de participanţi ai fondurilor de pensii private obligatorii Pilon II care cotizează cu o parte din venitul brut lunar pentru administrarea privată a economiilor de bătrâneţe, sunt cei mai mari investitori ai companiilor listate la Bursa de Valori Bucureşti.
Категории: ZF.ro

Casa de brokeraj TradeVille, controlată de Siminel Andrei, a raportat pentru anul istoric bursier 2023 un profit mai mare cu 120%, de 16,5 milioane de lei şi venituri de 52 de milioane de lei

ZF.ro - 4 часа 21 минута назад
Societatea de brokeraj bursier TradeVille, activă în principal pe segmentul investitorilor de retail, a raportat în 2023 un profit net mai mare cu 120% faţă de anul precedent, în timp ce veniturile s-au majorat cu 36% pe fondul in­tensificării activităţii de tranzacţio­nare de la Bursa de Valori Bucureşti.
Категории: ZF.ro

Запасы нефти в США выросли за период с 31 мая по 7 июня на 3730 тыс. баррелей, бензина - выросли на 2566 тыс. баррелей

Finmarket.ru - 5 часов 20 минут назад
13 июня. FINMARKET.RU - Коммерческие запасы нефти в США на прошлой неделе выросли на 3730 тыс. баррелей - до 459,652 млн баррелей, свидетельствуют данные еженедельного доклада министерства энергетики США. Товарные запасы бензина повысились на 2566 тыс. баррелей и составили 233,512 млн баррелей. Коммерческие запасы дистиллятов поднялись на 881 тыс. баррелей, достигнув 123,366 млн баррелей. Эксперты ожидали уменьшения запасов нефти на 1500 тыс. баррелей, роста запасов бензина на 1500 тыс. баррелей и повышения запасов дистиллятов на 2147 тыс. баррелей.
Категории: Finmarket.ru

Integratorul IT&C Metaminds, cu afaceri de 243 mil. lei în 2023, investeşte 3 mil. euro în identitate digitală, gestionarea volumelor mari de date şi securitate. Marius Marinescu, CTO: Principalul vinovat pentru nemulţumirile privind serviciile...

ZF.ro - 9 часов 3 минуты назад
Metaminds, integrator de soluţii IT&C şi furnizor de soluţii de cybersecurity, va investi 3 mil. euro în următorii ani pentru a crea şi extinde departamente dedicate arhitecturii, dezvoltării si operaţionalizării de noi soluţii de tehnologie, dar şi pentru a consolida expertiza pentru echipe specializate în arii precum computing, stocare, virtualizare, arhitectură de comunicaţii şi securitate, au declarat reprezentanţi ai companiei în cadrul unui eveniment care a avut loc marţi în Bucureşti. Fondurile vor fi direcţionate şi către o academie proprie, menită să transforme pregătirea profesională în domeniul tehnologiei. „Toate aceste investiţii vor permite companiei Metaminds să dezvolte şi să implementeze soluţii avansate în domeniul identităţii digitale, să optimizeze şi să inoveze în gestionarea,analiza şi valorificarea volumelor mari de date şi să îmbunătăţească măsurile de securitate cibernetică pentru a proteja datele şi infrastructurile digitale ale clienţilor”.
Категории: ZF.ro

Страницы

Subscribe to Capital Market сбор новостей