Сборщик RSS-лент

ЦБ РФ установил курс евро на сегодня в размере 80,4062 руб.

Finmarket.ru - 46 минут 33 секунды назад
9 июля. FINMARKET.RU - Официальный курс евро, установленный Центральным банком с 9 июля, составляет 80,4062 руб. По сравнению с предыдущим значением курс снизился на 106,14 коп.
Категории: Finmarket.ru

ЦБ РФ установил курс доллара США на сегодня в размере 71,2379 руб.

Finmarket.ru - 47 минут 33 секунды назад
9 июля. FINMARKET.RU - Официальный курс доллара США, установленный Центральным банком с 9 июля, составляет 71,2379 руб. По сравнению с предыдущим значением курс снизился на 93,40 коп.
Категории: Finmarket.ru

Cehii de la Wood&Company recomandă „cumpărare“ la TeraPlast Bistriţa şi dau un preţ-ţintă mai mare cu 40% faţă de cel din prezent. „Ne place TeraPlast pentru concentrarea sa pe creştere, atât organică, cât şi prin achiziţii.“

ZF.ro - 1 час 48 минут назад
Analiştii Wood&Company, socie­tate de brokeraj cu sediul în Praga şi care la bursa de la Bucureşti are o cotă de piaţă de 6,2%, recomandă „cumpă­rare“ de acţiuni ale procesatorului de PVC Teraplast Bistriţa (TRP) şi estimează un preţ-ţintă de 0,437 lei pe acţiune pentru următoarele 12 luni, mai mare cu 40% faţă de cel de tran­zacţionare din prezent.
Категории: ZF.ro

Iulian Dascălu, cel mai mare proprietar român de malluri, ignoră pandemia şi pregăteşte o investiţie de 120 mil. euro la Iaşi

ZF.ro - 1 час 48 минут назад
Grupul Iulius, controlat de antreprenorul Iulian Dascălu, demarează lucrările de construcţie a Palas Campus, în Iaşi, o investiţie care depăşeşte 120 de mi­lioa­ne de euro, în ciuda faptului că mediul de afaceri este in­flu­enţat negativ de pandemia de COVID-19, iar multe com­panii au amânat demararea de noi investiţii.
Категории: ZF.ro

Afaceri de la zero. Ioana Coca şi Laurenţiu Mândrilă produc bere artizanală de inspiraţie belgiană sub marca Oriel, iar în 2019 au avut o cifră de afaceri de 200.000 de lei. „În prezent suntem în 37 de localuri din Bucureşti şi din ţară, dar am vândut...

ZF.ro - 8 часов 41 минута назад
Povestea microberăriei Oriel Beer din Bucureşti a început în urmă cu zece ani, când Ioana Coca şi aso­ciatul său Laurenţiu Mândri­lă au descoperit berea artizanală şi au încercat să creeze anumite reţete acasă şi „dintr-o joacă“ au făcut 20 de litri de bere arti­zanală pentru ei şi prieteni.
Категории: ZF.ro

Investiţi în România!, proiect ZF şi CEC Bank. Aniela Mladin, director general, Guala Pack Nădab: Am extins capacităţile de producţie şi am deschis a doua fabrică din Arad după investiţii de 25 mil. euro

ZF.ro - 8 часов 41 минута назад
Grupul italian Guala Pack, unul dintre cei mai mari producători de am­ba­­laje flexibile din lume, a investit 25 mil. euro în ul­­­­ti­­mii doi ani pentru a-şi extinde pro­duc­ţia şi a deschide a doua fa­bri­că din Nă­­dab, jud. Arad, a de­cla­rat Aniela Mla­­din, director ge­ne­ral, Guala Pack Nă­­dab, în cadrul emi­siunii Investiţi în Ro­mânia!, rea­lizată de ZF cu CEC Bank.
Категории: ZF.ro

S-a dat startul competiţiei EY Entrepreneur of the Year (EOY) 2020: „Antreprenorii sunt cei care văd oportunităţi în adversitate, văd criza ca pe o oportunitate pentru a inova“

ZF.ro - 8 часов 41 минута назад
EY Entrepreneur OF The Year (EOY) 2020, competiţia dedicată antreprenorilor, a dat startul înscrierilor. Bogdan Ion, managing partner, EY România, spune că în cadrul acestei ediţii şi-au propus să aducă în atenţia publicului antreprenori inovatori care au reuşit să contribuie la dezvoltarea sustenabilă a României prin afacerile lor.
Категории: ZF.ro

ZF Live. Ianco Zifceak, acţionar Maxagro: Fără investiţii în procesare, vom importa în continuare lapte din Ungaria

ZF.ro - 8 часов 41 минута назад
România are nevoie de investiţii în construirea sau extinderea unor fabrici care să transforme cerealele, laptele şi carnea în produse finite, consideră Ianco Zifceak, acţionar al Maxagro, un business din ju­deţul Timiş, care lucrează 10.000 ha cu cereale şi are 2.000 de bovine.
Категории: ZF.ro

eMAG, liderul pieţei de retail online, a revenit pe profit net după şase ani. Compania deţinută de grupul Naspers şi antreprenorul Iulian Stanciu a avut un câştig net de aproape 50 mil. lei la afaceri de 4,6 mld. lei

ZF.ro - 8 часов 41 минута назад
Dante Internaţional, compania care adminis­trea­ză eMAG - cel mai puternic retailer online din Româ­nia şi unul dintre cei mai mari jucători din regiune, a re­ve­nit pe profit net în 2019, după şase ani în care a raportat pier­deri, arată datele disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor Publice din România.
Категории: ZF.ro

Valer Blidar a vândut pachetul majoritar de acţiuni de la Banca Feroviara către antreprenorul din IT Olimpiu Bălaş

ZF.ro - 8 часов 41 минута назад
Valer Blidar, proprietarul Astra Vagoane, a anunţat vânzarea pachetului majoritar de acţiuni pe care îl deţinea la Banca Feroviara către Olimpiu Bălaş, un antreprenor din IT care deţine grupul New Business Dimensions.
Категории: ZF.ro

Iulian Anghel, ZF: În loc să vă bateţi cu pumnul în piept cu programe de dezvoltare Star Trek, mai bine puneaţi 5-10 miliarde de euro deoparte pentru naţionalizarea companiilor care vor muri în următorii doi ani

ZF.ro - 8 часов 42 минуты назад
Era prin 2012. Ani încă de criză. Mittal, gigantul indian al metalurgiei care înghiţise un alt gigant, francez de data asta, Arcelor, voia să-şi mai scuture şi el zgura pierderilor şi s-a gândit să închidă, între altele, o mică oţelărie de la Florange, în estul Franţei, regiunea Moselle.
Категории: ZF.ro

OMV Petrom, producţie de hidrocarburi în scădere cu 2,64% şi un preţ mediu realizat la ţiţei mai mic cu 59,4% în T2/2020 faţă de T2/2019

ZF.ro - 8 часов 43 минуты назад
OMV Petrom (simbol bursier SNP), cea mai valoroasă companie de la Bursa românească şi primul emitent din prima ligă bursieră care va publica raportările financiare semestriale, a înregistrat în al doilea trimestru al anului 2020 o scădere cu 2,64% a producţiei totale de hidro­carburi faţă de T2/2019, până la 147,3 mii de barili petrol pe zi, potrivit calculelor realizate de ZF pe baza indicatorilor operaţionali-cheie publicaţi la BVB.
Категории: ZF.ro

Urmează ZF Bankers 2020, 14-15 iulie. Ce merge şi ce nu merge la programele de investiţii pentru companiile care au şi o finanţare de la stat?

ZF.ro - 8 часов 43 минуты назад
Nicio economie nu-şi poate dezvolta o pă­tură solidă de antreprenori fără pro­gra­me de finanţare din partea statu­lui. Dincolo de facilităţile fiscale, redu­ceri de ta­xe şi impozite, antreprenorii au nevoie la început de drum şi de o finan­ţare su­pli­mentară, pe lângă cea proprie.
Категории: ZF.ro

O nouă tranzacţie pe piaţa bancară: Valer Blidar a vândut pachetul majoritar de acţiuni de la Banca Feroviară către Olimpiu Bălaş, un antreprenor din IT

ZF.ro - 8 часов 43 минуты назад
Valer Blidar, proprietarul Astra Va­goane, a anunţat vânzarea pache­tu­lui majoritar de acţiuni pe care îl deţi­nea la Banca Feroviară către Olimpiu Bălaş, un antreprenor din IT care de­ţine grupul New Business Dimensions.
Категории: ZF.ro

Explozie a numărului de noi cazuri. 555 de pacienţi au fost confirmaţi ieri cu noul coronavirus, cel mai ridicat nivel de la debutul pandemiei în România

ZF.ro - 8 часов 43 минуты назад
Creşterea numărului de cazuri nou confirmate de la zi la zi din ultimele cinci săptămâni a adus ieri mai multe recorduri negative pentru România, de la vârful de confirmări într-o zi, când numărul de pacienţi noi a ajuns la 555 de cazuri, la pragul de 30.000 de îmbolnăviri totale.
Категории: ZF.ro

Lagarde: Acţiunile BCE şi-au dovedit eficienţa, dar redresarea economiei europene va fi nesigură şi fragmentată

ZF.ro - 8 часов 48 минут назад
Sub conducerea Christinei Lagarde, Banca Centrală Europeană a lansat stimulente monetare masive prin extinderea programului de achiziţii de obligaţiuni şi creditare a băncilor la dobânzi adânc negative pentru susţinerea economiei şi pentru a evita ca recesiunea să declanşeze o criză financiară, scrie Financial Times.
Категории: ZF.ro

Tranzacţie pe piaţa media la vecini: Telekom Slovenije vinde Planet TV către TV2 Media din Ungaria pentru 5 milioane de euro

ZF.ro - 8 часов 48 минут назад
Telekom Slovenije a anunţat încheierea unui acord prin care vinde 100% din subsidiara sa locală Planet TV către TV2 Media Csoport din Ungaria în schimbul a 5 milioane de euro, relatează Seenews.
Категории: ZF.ro

Agenţia de statistică a Franţei: Economia franceză îşi va reveni puternic în semestrul doi

ZF.ro - 8 часов 48 минут назад
Economia Franţei se va redresa dramatic în semestrul doi al acestui an după un declin fără precedent în primul semestru provocat de pandemia de coronavirus, a anunţat agenţia de statistică a ţării INSEE, potrivit Reuters.
Категории: ZF.ro

Страницы

Subscribe to Capital Market сбор новостей