MediaFax.ro

Subscribe to Flux MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Actualizat: în urmă cu 2 ore 48 de minute

Scădere majoră a Bitcoinului. Criptomoneda a pierdut peste 6500 de dolari din valoare în cateva ore

3 ore 31 de minute în urmă
Bitcoin a scăzut sâmbătă cu 12,14%, până la 47.176,09 dolari, pierzând 6.567,6 dolari faţă de închiderea anterioară, relatează Reuters.
Categorii: MediaFax.ro

De ce Silicon Valley este dominată de directorii executivi născuţi în India

4 ore 25 de minute în urmă
Parag Agrawal, care a fost numit săptămâna aceasta în funcţia de director executiv al Twitter, s-a alăturat altor cel puţin o duzină de tehnicieni de origine indiană aflaţi birourile celor mai influente companii din Silicon Valley, relatează BBC.
Categorii: MediaFax.ro

Numărul locurilor de muncă produs de economia SUA în noiembrie nu-i mulţumeşte pe americani

3 Decembrie, 2021 - 21:51
Companiile din Statele Unite au produs doar 210.000 de locuri de muncă în luna noiembrie, cel mai mic număr din ultimul an, ceea ce constituie un semnal privind reducerea ritmului relansării economice.
Categorii: MediaFax.ro

La vârsta la care alţii nu ştiu ce să facă în viaţă, doi tineri români au deja propria lor afacere şi produc mii de euro

3 Decembrie, 2021 - 20:11
Pe la 20 de ani, cei mai mulţi au făcut cunoştinţă cu facultatea sau au intrat deja în câmpul muncii. Sau le-au făcut pe ambele, dar într-un mod cu totul personal. Este şi cazul lui Dinu-Cristian Roşca şi Iustin Marian Mitrea care, la 18, respectiv 20 de ani, au decis să devină propriii lor profesori de afaceri luând calea antreprenoriatului. Au început cu Mr. Smuti, un concept conturat în jurul ideii de smoothie bowl, pentru aceia care au nevoie de gustări la îndemână şi gata în doi timpi şi trei mişcări.
Categorii: MediaFax.ro

Reacţia autorităţilor după ce premierul Ciucă a reclamat că România este în urmă cu aplicarea PNRR

3 Decembrie, 2021 - 18:37
Ministerul Investiţiilor şi Proiectelor Europene (MIPE) a pus vineri în consultare publică proiectul de Ordonanţă de urgenţă a Guvernului (OUG) privind stabilirea cadrului de implementare a PNRR, după ce premierul Nicolae Ciucă a spus că România este în urmă cu privire la adoptarea acesteia.
Categorii: MediaFax.ro

AFM: Bugetul pentru etapa a doua a Programului Rabla pentru Electricasnice, epuizat în 8 minute

3 Decembrie, 2021 - 13:17
Bugetul de 14 milioane de lei pentru etapa a doua a programului Raabla pentru Electrocasnice a fost epuizat în 8 minute, a anunţat preşedintele Administraţiei Fondului pentru Mediu Lorand-Arpad Fulop. Un număr de utilizatori s-au declarat nemulţumiţi de modul de funcţionare a aplicaţiei.
Categorii: MediaFax.ro

Valabilitatea voucherelor de vacanţă neutilizate ar putea fi prelungită până la sfârşitul lui 2022

3 Decembrie, 2021 - 12:38
Ministrul Muncii Marius Budăi a anunţat vineri că a propus prelungirea valabilităţii voucherelor de vacanţă neutilizate până la sfârşitul anului viitor, precum şi acordarea de voucere pentru 2022.
Categorii: MediaFax.ro

Guvernul discută proiectul de buget şi implementarea PNRR. România a primit de la UE o primă tranşă de prefinanţare

3 Decembrie, 2021 - 09:41
Pe lângă cele patru puncte de pe ordinea de zi, Guvernul va discuta în şedinţa de vineri, care a început la ora 9:00, şi în privinţa proiectului de buget, precum şi asupra ordonanţei de urgenţă care stabileşte cardul de implementare al PNRR, a anunţat premierul Nicolae Ciucă.
Categorii: MediaFax.ro

Începe a doua etapă din cadrul programului Rabla pentru Electrocasnice

3 Decembrie, 2021 - 09:38
Începând de vineri, 03 decembrie, ora 10.00 începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.
Categorii: MediaFax.ro

Guvernul provizoriu al Bulgariei propune majorarea salariului minim pe economie

3 Decembrie, 2021 - 07:39
Guvernul provizoriu al Bulgariei a propus majorarea salariului minim pe economie de la 650 de leva la 710 leva (363 euro), a declarat ministrul de finanţe Valeri Belşev, citat de Novinite.
Categorii: MediaFax.ro

Comisia îndeamnă România să transpună normele UE de combatere a fraudei

2 Decembrie, 2021 - 19:28
Comisia a decis să iniţieze proceduri de constatare a neîndeplinirii obligaţiilor împotriva Croaţiei, Finlandei, Greciei, Letoniei, Luxemburgului, Portugaliei, României şi Spaniei, deoarece nu au transpus corect normele UE privind combaterea fraudelor.
Categorii: MediaFax.ro

Indicele preţurilor la alimente înregistrează o nouă creştere în noiembrie, pentru a patra lună la rând

2 Decembrie, 2021 - 18:49
Noul barometru al preţurilor la mărfurile alimentare de pe pieţele internaţionale a continuat să crească pentru a patra lună la rând, fiind determinat de cererea puternică de grâu şi produse lactate, a raportat joi Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie şi Agricultură (FAO).
Categorii: MediaFax.ro

Vineri, 3 decembrie, începe a doua etapă a programului Rabla pentru Electrocasnice

2 Decembrie, 2021 - 18:07
Începând de vineri, 03 decembrie, ora 10.00 va începe a doua etapă de selectare a voucherelor din aplicaţia informatică dedicată Programului Rabla pentru Electrocasnice.
Categorii: MediaFax.ro

Strategii JPMorgan, cea mai mare bancă americană, recomandă investitorilor să „cumpere scăderile”

2 Decembrie, 2021 - 17:13
Ultimele scăderi înregistrate de bursele globale, cauzate de apariţia variantei Omicron a coronavirusului, le-ar putea oferi investitorilor şansa de a se poziţiona pentru un trend marcat de redeschidere, conform JPMorgan Chase & Co, cea mai puternică instituţie bancară din Statele Unite.
Categorii: MediaFax.ro

Acţiunile UiPath, cel mai mare startup IT pornit din România, au atins un nou minim

2 Decembrie, 2021 - 16:30
Acţiunile UiPath (simbol bursier PATH), cel mai mare startup de IT pornit din România, au suferit un declin de 8,95% la sfârşitul şedinţei de tranzacţionare de ieri, potrivit Yahoo Finance.
Categorii: MediaFax.ro

Pagini