MediaFax.ro

Subscribe to Flux MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Actualizat: în urmă cu 8 minute 37 de sec

Grupul Rewe preia activităţile de turism ale Eurolines

3 ore 19 minute în urmă
Grupul de turism Eurolines, deţinut de Dragoş Anastasiu, va ceda către DER Touristik Group, parte a Grupului german Rewe, toate activităţile de turism - turoperare, retail, business travel şi incoming - care, în acest moment, se derulează pe trei companii distincte.
Categorii: MediaFax.ro

Boeing înregistrează costuri suplimentare de 4,9 mld. dolari pentru 737 MAX

4 ore 2 minute în urmă
Reprezentanţii Boeing au declarat, joi, că vor înregistra costuri suplimentare de 4,9 miliarde de dolari în al doilea trimestru, din cauza prelungirii perioadei de reţinere la sol a aeronavelor de pasageri 737 MAX , modele care au cauzat două accidente fatale, scrie Reuters.
Categorii: MediaFax.ro

Asociaţiile de magistraţi: Motivul de „tăiere” a pensiilor, anunţată de ministrul de Finanţe, nu are la bază nicio analiză

5 ore 24 de minute în urmă
Asociaţia Magistraţilor din România (AMR) şi Asociaţia Procurorilor din România (APR) avertizează, vineri, că "tăierea" pensiilor magistraţilor anunţată de ministrul de Finanţe nu are la bază nicio analiză, precizând că pensiile sunt un drept al magistraţilor, nu un privilegiu.
Categorii: MediaFax.ro

ANALIZĂ: Val de concedieri anticipat în sectorul serviciilor şi industria auto din Franţa

6 ore 1 min în urmă
Unele sectoare industriale franceze, în special industria auto şi furnizorii de servicii, s-ar putea confrunta cu planuri de concedieri masive în lunile următoare dacă situaţia globală economică nu se îmbunătăţeşte substanţial, arată o analiză Christopher Dembik, director analiză macro Saxo Bank
Categorii: MediaFax.ro

Fermierii pot primi 15.000 euro pentru dezvoltarea exploataţiilor agricole mici. Cum pot obţine banii de la Stat

6 ore 11 minute în urmă
Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale anunţă lansarea sesiunii de primire a solicitărilor de finanţare pentru dezvoltarea fermelor mici, prin submăsura 6.3 din Programul Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020, prin care fermierii pot beneficia de câte 15.000 de euro.
Categorii: MediaFax.ro

Circulaţia pe autostrada Autostrada Soarelui, reluată pe ambele sensuri

7 ore 22 de minute în urmă
Circulaţia pe ambele benzi ale Autostrăzii Soarelui, pe sensul spre litoral, a fost reluată, potrivit CNAIR. Pe sectorul afectat dimineaţă a fost instituită o restricţie de viteză de 80 km/h, deoarece plăcile de beton pot suferi modificări din cauza căldurii.
Categorii: MediaFax.ro

Circulaţie oprită pe autostrada Autostrada Soarelui, pe sensul către litoral, pentru lucrări

7 ore 22 de minute în urmă
Circulaţia rutieră este oprită până la ora 12.00 pe autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul către litoral, la kilometrul 13, pe prima bandă, pentru lucrări, anunţă Centrul Infotrafic.
Categorii: MediaFax.ro

SCANDAL într-un avion TAROM după ce o femeie ar fi scuipat şi jignit o însoţitoare de bord: „Are un copil! Opriţi-vă!” | FOTO şi VIDEO

8 ore 52 de minute în urmă
Pilotul unui avion TAROM a decis evacuarea unei familii de la bordul aeronavei, înainte de decolare, după ce femeia ar fi scuipat şi jignit o însoţitoare de bord care i-a atras atenţia că nu s-a aşezat pe locurile rezervate.
Categorii: MediaFax.ro

Platforma Monitorul Preţurilor carburanţilor a înregistrat 180.000 de căutări în primele zile după lansare

18 Iulie, 2019 - 14:54
Pe platforma „Monitorul Preţurilor Carburanţilor” s-au înregistrat aproximativ 180.000 de căutări ale sortimentelor de carburanţi în primele zile de la lansare, informează Consiliul Concurenţei.
Categorii: MediaFax.ro

Încă o amendă uriaşă primită de Qualcomm din partea Comisiei Europene

18 Iulie, 2019 - 14:53
Qualcomm, cel mai mare producător de chipuri din lume, a fost amendat, joi, cu 242 milioane de euro pentru blocarea unui rival de pe piaţă cu aproximativ un 10 ani în urmă. Compania se află la a doua penalizare din partea Comisiei UE.
Categorii: MediaFax.ro

Ministrul Apărării: Taxa de solidaritate pentru pensiile de peste 10.000 de lei va afecta 1.600 de militari/ Nu e vorba de pensii speciale

18 Iulie, 2019 - 14:29
Ministrul Apărării Naţionale, Gabriel Leş, susţine că introducerea unei taxe de solidaritate pentru pensiile care depăşesc 10.000 de lei va afecta aproximativ 1.600 de militari, precizând, însă, că în aceste cazuri nu este vorba de pensii speciale, ci de pensii militare de stat.
Categorii: MediaFax.ro

Comisia Europeană a aprobat preluarea operaţiunilor locale ale Liberty Global de către Vodafone

18 Iulie, 2019 - 13:12
Comisia Europeană a aprobat achiziţia operaţiunilor locale ale UPC, parte dintr-o tranzacţie de 18,4 miliarde de euro între Vodafone Group şi Liberty Global, prin care Vodafone Group preia activităţile companiei din Germania, Cehia, Ungaria şi România, informează Vodafone.
Categorii: MediaFax.ro

Instagram va ascunde numărul like-urilor: Îngrijorările care i-au făcut pe şefii reţelei sociale să ia decizia

18 Iulie, 2019 - 12:47
Pagina de socializare Instagram va ascunde numărul de like-uri în anumite ţări, printre care se numără Australia şi Japonia, pentru a „elimina presiunea” resimţită de utilizatori, scrie BBC.
Categorii: MediaFax.ro

Restructurări masive la Telekom Romania: Angajaţii vor fi înlocuiţi de roboţi

18 Iulie, 2019 - 12:47
Telekom România intenţionează să restructureze 438 de poziţii din cadrul Telekom Romania Communications S.A., respectiv 254 de poziţii din cadrul Telekom Romania Mobile Communications S.A. Compania vrea să aducă eficienţă prin automatizare şi prin introducerea de roboţi.
Categorii: MediaFax.ro

Transgaz a finalizat jumătate din conducta BRUA. Noul gazoduct Bulgaria-România-Ungaria-Austria trece prin 11 judeţe din ţară

18 Iulie, 2019 - 12:12
Transgaz a finalizat 215 kilometri din conducta BRUA şi începe implementarea unor noi investiţii privind racordarea la gaze, informează compania.
Categorii: MediaFax.ro

Numărul modelelor de maşini electrice se va tripla în Europa până în 2021

18 Iulie, 2019 - 11:54
Este aşteptat ca numărul modelelor de maşini electrice disponibile în Europa să se tripleze până în 2021, potrivit unui grup de lobby pentru mediu, citat de BBC.
Categorii: MediaFax.ro

Previziuni sumbre: Sectorul auto suferă din cauza reglementărilor, inovaţiilor perturbatoare şi incertitudinilor

18 Iulie, 2019 - 10:53
În 2018, la nivel mondial vânzările de autoturisme şi producţia de automobile au înregistrat primele scăderi din ultimii nouă ani, iar 2019 se aşteaptă să rămână provocator pentru industria automobilelor, arată un studiu al Euler Hermes despre industria cu o valoare de 5.800 de miliarde de dolari.
Categorii: MediaFax.ro

Accident grav de muncă: Angajat de la Combinatul din Târgovişte, în stare gravă după ce a căzut oţel topit peste el

18 Iulie, 2019 - 10:21
Un angajat al Combinatului de Oţeluri Speciale din Târgovişte a ajuns în stare gravă la spital, cu arsuri pe mai bine de jumătate din suprafaţa corpului, după ce peste el a căzut oţel topit în timp ce transporta o oală. Bărbatul va fi dus la Bruxelles.
Categorii: MediaFax.ro

Noi lucrări pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti

18 Iulie, 2019 - 08:53
Centrul Infotrafic anunţă că pe Autostrada A1 Bucureşti - Piteşti, între kilometrii 83 şi 96, se execută lucrări de aplicare a marcajelor pe banda a doua a sensului de mers către Piteşti, până la ora 19.30.
Categorii: MediaFax.ro

Podul peste Argeş de la Adunaţii Copăceni, închis pentru şase luni

18 Iulie, 2019 - 08:13
Podul peste Argeş de la Adunaţii Copăceni, judeţul Giurgiu, se închide pentru reparaţii, începând de joi, iar traficul va fi deviat. Afectaţi vor fi miile de şoferi care circulă pe DN 5, între Bucureşti şi Giurgiu.
Categorii: MediaFax.ro

Pagini