MediaFax.ro

Subscribe to Flux MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Actualizat: în urmă cu 2 ore 33 de minute

Adrian Onciu | Guvernul Orban a hotărât: Urmează o perioadă de sacrificii uriaşe pentru toată lumea, cu excepţia bugetarilor

3 ore 27 de minute în urmă
Până să vedem cum arată solidaritatea în Uniunea Europeană avem o problemă majoră în propria curte. În timp ce milioane de angajaţi din mediul privat sunt fie în şomaj, fie tremură pentru ziua de mâine, privilegiaţii sistemului bugetar adună banii de criză la saltea la fel de senini ca antreprenorii de pompe funebre în vremuri de război.
Categorii: MediaFax.ro

Europa pregăteşte cel mai mare plan de salvare economică de la Al Doilea Război Mondial. Ursula von der Leyen: "E nevoie de un Marshall"

5 Aprilie, 2020 - 14:28
Ursula von der Leyen, preşedinta Comisiei Europene, spune că Europa are nevoie de un Plan Marshall, în timp ce Pedro Sanchez, premierul Spaniei, spune că planul de redresare economică ar trebui să fie unul bazat pe o economie de război.
Categorii: MediaFax.ro

Una dintre cele mai afectate ţări din lume de pandemie anunţă reluarea activităţilor economice. Are 3.000+ morţi

5 Aprilie, 2020 - 13:45
Autorităţile iraniene anunţă reluarea activităţilor economice "cu risc redus" începând cu data de 11 aprilie.
Categorii: MediaFax.ro

“China ne-a creat pagube de 6,5 trilioane de dolari”. Marea Britanie calculează totul într-un raport surprinzător despre coronavirus

5 Aprilie, 2020 - 10:08
Un nou raport realizat de Marea Britanie cuprinde suficiente dovezi pentru ca Beijingul să fie trimis în judecată şi să plătească daunele economice de trilioane de dolari pentru că a ascuns gravitatea epidemiei de coronavirus. Virusul a provocat până în prezent 64.747 de decese şi 1.203.143 de îmbolnăviri.
Categorii: MediaFax.ro

Pagini