MediaFax.ro

Subscribe to Flux MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Actualizat: în urmă cu 2 ore 35 de minute

FT: Bruxelles-ul va solicita noi taxe pentru plata datoriilor generate de criza pandemiei

26 Mai, 2020 - 16:30
Bruxelles-ul va solicita noi taxe de mediu şi corporative, în căutarea de noi modalităţi de a finanţa datorii de 500 de miliarde de euro, ca parte a planului de recuperare post-coronavirus. anunţă Financial Times.
Categorii: MediaFax.ro

Bursele internaţionale cresc la maximul a 10 săptămâni. Investitorii ignoră tensiunile dintre China şi SUA

26 Mai, 2020 - 14:38
Pieţele bursiere internaţionale au crescut marţi, urmate de bursele de mărfuri, investitorii ignorând tensiunile dintre China şi SUA pentru a se concentra pe mai mult stimulii economici din China şi o redeschidere a economiei mondiale.
Categorii: MediaFax.ro

Analiză:Riscă România o aterizare forţată? Cât de pregătiţi suntem pentru criză, faţă de acum 10 ani

26 Mai, 2020 - 13:12
În faţa furtunii economice aflată la orizont, România se află precum un avion cu rezervorul gol, pregătit pentru o aterizare forţată, comentează compania de consultanţă Frames, într-un studiu.
Categorii: MediaFax.ro

Consumul de carne creşte, dar producţia internă este în stagnare

26 Mai, 2020 - 13:02
Zootehnia reprezintă o ramură de bază şi tradiţională a economiei României, dar ponderea ei în producţia agricolă totală a avut o tendinţă descrescătoare în ultimii ani, spre un nivel minim istoric de 27,7% în 2018, arată o analiză a Băncii Transilvania.
Categorii: MediaFax.ro

Industria dezvoltatorilor de jocuri video din România nu resimte criza COVID-19. Peste 6.000 de români lucrând în domeniu

26 Mai, 2020 - 11:19
Industria dezvoltatorilor de jocuri din România a trecut mai uşor peste provocările generate de criza COVID-19, planurile de dezvoltare ale unor firme nefiind anulate sau sistate, şi nu a fost nevoie ca angajaţii din induangajaţii din industrie să fie trimişi în şomaj tehnic sau disponibilizaţi.
Categorii: MediaFax.ro

Pagini