ZF.ro

Subscribe to Flux ZF.ro
Ziarul Financiar - ZF.ro
Actualizat: în urmă cu 1 oră 35 de minute

ANCOM: Licitaţia pentru frecvenţele destinate tehnologiei 5G va fi organizată în 2019

2 ore 58 de minute în urmă
Documentaţia necesară pentru organizarea licitaţiei pentru alocarea frecvenţelelor radio destinate tehnologiei 5G, inclusiv preţurile de pornire, va fi finalizată până în luna iulie 2019, urmând ca licitaţia propriu-zisă să fie încheiată cel târziu în decembrie 2019, a declarat Sorin Grindeanu, preşedintele Autorităţii de Reglementare în Comunicaţii (ANCOM).

Categorii: ZF.ro

Liderii G20 se întâlnesc în acest week-end pentru a discuta viitorul economiei mondiale. Care sunt principalele teme de discuţie

5 ore 30 de minute în urmă
Miniştrii de Finanţe, şefii de guverne şi guvernatorii Băncilor Centrale din cele mai puternice 20 de ţări ale planetei se vor întâlni weekend-ul acesta la Buenos Aires pentrua a discuta viitorul economiei mondiale, informează site-ul oficial al grupului G20.

Categorii: ZF.ro

Copil român de 1 an, împuşcat în braţele mamei pe o stradă din Roma

6 ore 12 minute în urmă
Un copil român în vârstă de 1 an a fost împuşcat în spate, în timp ce se afla în braţele mamei sale, pe o stradă din Roma, victima fiind operată de urgenţă şi se află internată în spital, medicii sunt rezervaţi în privinţa stării bebeluşului, informează cotidianul Corriere della Sera.

Categorii: ZF.ro

Sondaj: 4 din 10 angajaţi români spun că obişnuiesc să lucreze şi atunci când sunt în concediu; doar 9% nu verifică e-mailul în zilele libere

6 ore 26 de minute în urmă
Puţin peste jumătate dintre angajaţii români (57%) au avut în ultimul an cel mult 10 zile de concediu, iar 20% nu au avut nicio zi liberă, în condiţiile în care 4 din 10 români spun că lucrează şi atunci când sunt în vacanţă, arată datele celui mai recent studiu derulat de platforma de recrutare eJobs.

Categorii: ZF.ro

Pagini