MediaFax.ro

Subscribe to Лента MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Обновлено: 2 часа 18 минут назад

Retailerul de modă Shein a depus cererea de listare la Londra la începutul lunii iunie

5 часов 2 минуты назад
La începutul lunii iunie, Shein a depus în mod confidenţial documente la autoritatea de reglementare a pieţelor din Marea Britanie pentru o potenţială listare la Londra, au declarat două surse citate de Reuters.
Категории: MediaFax.ro

Bloomberg: China oferă avantaje producătorilor germani de maşini pentru a preveni taxarea vehiculelor electrice în UE

5 часов 35 минут назад
China a sugerat că producătorii germani de automobile de lux ar putea beneficia dacă Germania convinge Uniunea Europeană să renunţe la tarifele vamale impuse vehiculelor electrice produse în China.
Категории: MediaFax.ro

UE vizează "flota fantomă" a Rusiei într-o noua serie de sancţiuni. Mai multe companii din China, Turcia şi Emiratele Arabe Unite sunte şi ele pe lista sancţiunilor

6 часов 41 минута назад
UE a convenit asupra unui nou pachet de sancţiuni împotriva Rusiei din cauza războiului său din Ucraina.
Категории: MediaFax.ro

Apple este sub tirul Bruxelles-ului: Este acuzat că a încălcat drepturile posesorilor de iPhone-uri

7 часов 13 минут назад
Bruxelles-ul a acuzat Apple că sufocă concurenţa în App Store, marcând prima dată când autorităţile de reglementare ale UE au folosit noile norme digitale împotriva unui grup Big Tech, scrie Ziarul financiar, care citează FT.
Категории: MediaFax.ro

Al 14-lea pachet de sancţiuni ale UE pentru Rusia vizează energia, finanţele şi comerţul. Lista completă

10 часов 5 минут назад
Consiliul European a adoptat luni un al 14-lea pachet de măsuri restrictive economice şi individuale, dând o nouă lovitură regimului lui Putin şi celor care perpetuează războiul său ilegal, neprovocat şi nejustificat de agresiune împotriva Ucrainei.
Категории: MediaFax.ro

Festivalul Electric Castle are un buget de 9 mil. euro şi aşteaptă peste 230.000 de participanţi / În 2013, la prima ediţie, bugetul a fost de 0,5 mil. euro, cu 32.000 de participanţi

10 часов 16 минут назад
Festivalul Electric Castle are un buget de 9 mil. euro şi aşteaptă peste 230.000 de participanţi la a 10-a ediţie. În 2013, la prima ediţie, bugetul a fost de 0,5 mil. euro, cu 32.000 de participanţi, relatează Ziarul Financiar.
Категории: MediaFax.ro

Românii, pe locul trei la cheltuieli în excursiile din Ungaria. Germanii au fost cel mai numeros grup de turişti străini din Polonia, Cehia şi Grecia anul trecut

11 часов 6 минут назад
Românii au ocupat locul trei în 2023 la capitolul cheltuieli ale turişti­lor străini în Ungaria, cu 281 miliarde de forinţi (750 milioane de euro), relatează Budapest Business Journal.
Категории: MediaFax.ro

Apple şi Meta discută despre un parteneriat în domeniul inteligenţei artificiale

23 июня, 2024 - 15:24
Meta Platforms, compania-mamă a Facebook şi Instagram, a discutat despre integrarea modelului de inteligenţă artificială generativă al Meta în sistemul A.I. pentru iPhone recent anunţat de Apple, a relatat duminică Wall Street Journal.
Категории: MediaFax.ro

Un nou mare retailer intră pe piaţa din România şi va lupta cu Profi, Mega Image şi LaDoiPaşi

23 июня, 2024 - 12:42
Un gigant care pe piaţa-mamă are peste 10.000 de magazine, a deschis recent primele unităţi de pe plan local, iar planul vizează o expansiune accelerată. În România, astăzi, sunt cinci unităţi deja deschise, iar alte şase sunt în curs de amenajare.
Категории: MediaFax.ro

Uniunea Europeană şi China sunt de acord să poarte discuţii privind tarifele pentru vehiculele electrice

22 июня, 2024 - 20:38
China şi Uniunea Europeană au convenit să înceapă discuţii privind planurile blocului comunitar de a impune tarife vamale pentru vehiculele electrice importate din ţara asiatică.
Категории: MediaFax.ro

Inflaţia şi recesiunea îi obligă pe argentinieni să mănânce mai puţină carne de vită

22 июня, 2024 - 19:58
Argentinienii, renumiţi pentru restaurantele cu friptură de vită, pentru fermele de vite întinse şi grătarele asado, consumă mai puţină carne de vită ca niciodată, forţaţi să strângă cureaua din cauza inflaţiei cu trei cifre şi a recesiunii, relatează Reuters.
Категории: MediaFax.ro

A doua şansă pentru minerit? Aparent, România are ce pune pe masă

22 июня, 2024 - 14:35
Un grup select de 34 de materii prime critice, din care 17 sunt considerate a fi materii prime strategice, sunt în centrul procesului istoric al Uniunii Europene de tranziţie energetică.
Категории: MediaFax.ro

Revolut, unul dintre cele mai mari startup-uri din Europa, caută să vândă acţiuni în valoare de 500 de milioane de dolari. Evaluarea Revolut a ajuns la 40 de mld. de dolari

22 июня, 2024 - 11:45
Revolut, unul dintre cele mai valoroase startup-uri din Europa, a angajat bancheri care să ajute firma să vândă acţiuni existente în valoare de aproximativ 500 de milioane de dolari, alăturându-se astfel unui şir de companii private care au căutat forme alternative de lichiditate pentru acţionarii săi, în condiţiile în care piaţa ofertelor publice iniţiale rămâne în criză, scrie Bloomberg.
Категории: MediaFax.ro

Euro 2024. Ziua în care milioane de români stau cu ochii pe Echipa Naţională: România înfruntă Belgia. Se fac toate calculele: Un succes al României, sau chiar şi o remiză, le poate asigura tricolorilor prezenţa în optimi. Dacă România va învinge...

22 июня, 2024 - 11:00
Runda a doua a meciurilor din faza grupelor continuă sâmbătă cu România–Belgia în prim plan, dar şi cu înfruntarea orgoliilor dintre Turcia şi Portugalia, într-una dintre cele mai interesante confruntări din Grupa F. În celălalt meci, Georgia înfruntă Cehia, în duelul învinselor din prima rundă.
Категории: MediaFax.ro

Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosarele aprobate în cadrul Programelor Rabla Clasic şi Rabla Plus

22 июня, 2024 - 10:50
Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat noi liste cu dosare aprobate în urma şedinţei Comitetului de Avizare din 19 iunie 2024, conform unui comunicat recent de pe site-ul instituţiei.
Категории: MediaFax.ro

Raport BNR. Topul integral oficial al băncilor din România după active în 2023

22 июня, 2024 - 08:41
Topul celor mai mari jucători din banking din 2023 a fost marcat de o serie de schimbări, influenţate şi de creşterea organică şi de tranzacţiile de fuziuni şi achiziţii, iar numărul instituţiilor de credit din România s-a menţinut la 32.
Категории: MediaFax.ro

Integrarea Inteligenţei Artificiale în acord cu GDPR devine obligatorie pentru creşterea companiei – 3 scenarii de lucru

21 июня, 2024 - 23:02
Opinie Cristiana Deca, cofondator & CEO Decalex.
Категории: MediaFax.ro

Apple amână lansarea în Uniunea Europeană a noilor funcţii cu inteligenţă artificială din cauza normelor de la Bruxelles

21 июня, 2024 - 21:01
Apple a avertizat că nu va lansa noile funcţii emblematice cu inteligenţă artificială ale iPhone-urilor în Uniunea Europeană atunci când acestea vor fi lansate în restul lumii în acest an, acuzând "incertitudinile" care decurg din noile reguli de concurenţă ale Bruxelles-ului.
Категории: MediaFax.ro

Страницы