MediaFax.ro

Subscribe to Лента MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Обновлено: 1 час 47 минут назад

Răzvan Cuc, despre Autostrada Unirii: Până în 15 mai va fi refăcut studiul de fezabilitate

20 апреля, 2019 - 17:32
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a declarat, sâmbătă, la Iaşi, că în următoarele trei săptămâni va fi refăcut studiul de fezabilitate pentru Autostrada Unirii, care leagă Moldova de Transilvania.
Категории: MediaFax.ro

Controale de amploare la vânzătorii din Bucureşti şi Ilfov, înainte de Paşte. Nereguli găsite la mai bine de jumătate dintre ei

20 апреля, 2019 - 12:40
Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) a efectuat controale, la nivel naţional, la 435 de operatori economici care comercializau peşte şi produse din peşte, iar aceste verificări vor continua şi în perioada următoare, transmite ANPC într-un comunicat de presă.
Категории: MediaFax.ro

Cât costă masa de Paşte? Produsele care au înregistrat cele mai mari scumpiri şi cum se justifică preţurile

20 апреля, 2019 - 11:50
Preţurile alimentelor care vor sta pe masa de Paşte, în special cele ale cărnii de miel şi porc, dar şi ouăle sau vinurile, au înregistrat sau vor înregistra creşteri de preţuri, pe fondul apropierii sărbătorilor Pascale.
Категории: MediaFax.ro

Daea anunţă amenzi de cel puţin 2 milioane de euro pentru companiile care practică dubla calitate a produselor

20 апреля, 2019 - 11:34
Ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune că vor fi date amenzi de cel puţin 4% din cifra de afaceri sau cel puţin două milioane de euro companiilor care practică dubla calitate a produselor.
Категории: MediaFax.ro

Reconstrucţia Catedralei Notre-Dame: Legislaţia franceză permite beneficii fiscale pentru donatori/ Miliardarii care au promis donaţii, criticaţi

20 апреля, 2019 - 10:43
Cele mai bogate trei familii din Franţa au promis că vor dona în total aproximativ 500 milioane euro pentru reconstituirea Catedralei Notre-Dame, donaţii care au declanşat o dezbatere despre bogăţie, impozite şi despre tipul de filantropie practicată de cei mai bogaţi, transmite CNN.
Категории: MediaFax.ro

CFR Infrastructură a semnat contractul pentru reparaţia unor linii

20 апреля, 2019 - 10:04
CFR Infrastructură a semnat cu Wiebe România SRL contractul pentru lucrările de reparaţii au drept scop refacerea liniilor pentru reluarea circulaţiei feroviare pe liniile Post Rudeni - Post Colentina, Post Giuleşti - Post Colentina şi Colentina - Mogoşoaia.
Категории: MediaFax.ro

Software de inteligenţă artificială folosit în Japonia pentru prinderea hoţilor din magazine

20 апреля, 2019 - 09:51
Noul software de inteligenţă artificială Vaakeye este utilizat în Japonia pentru a monitoriza limbajul corpului cumpărătorilor şi pentru a semnala intenţia unora de a fura din magazine, transmite CNN.
Категории: MediaFax.ro

RECORD: 17 milioane de turişti, pe câmpurile de flori olandeze/ "Bucuraţi-vă de flori, respectaţi-ne mândria"

19 апреля, 2019 - 22:54
Biroul Olandez de Turism estimează un număr de peste 17 milioane de vizitatori ai ţării, pe parcursul sărbătorilor pascale, un record din punct de vedere al turismului înregistrat în Olanda, informează Reuters.
Категории: MediaFax.ro

Ministrul Muncii: 30.000 de pensii recalculate au fost deja puse în plată/ Ce se întâmplă cu restul dosarelor de pensie

19 апреля, 2019 - 21:56
Marius Budăi, ministrul Muncii şi Justiţiei Sociale, a dat asigurări tuturor pensionarilor că îşi vor primi pensiile recalculate, în baza unui efort făcut de toate casele de pensii din ţară şi a spus că, din cele 33.000 de dosare de pensii supuse recalculării, au fost puse deja în plată 30.000.
Категории: MediaFax.ro

România şi Turcia au semnat un protocol comercial: Bucureştiul este o poartă spre Balcani şi spre Europa

19 апреля, 2019 - 21:31
România şi Turcia au semnat, vineri, un protocol al Comisiei Comune pentru Relaţii Economice şi Comerciale, anunţă ministrul turc al Comerţului, Ruhsar Pekcan, potrivit agenţiei de presă Anadolu.
Категории: MediaFax.ro

Salon de Motociclete, Accesorii şi Echipamente poate fi vizitat la Bucureşti

19 апреля, 2019 - 16:30
La Salon de Motociclete, Accesorii şi Echipamente Bucureşti (SMAEB) vor participa, începând de vineri, 65 de expozanţi, cu 300-350 de mărci, printre care Yamaha, Harley Davidson, Ducatti şi Indian, potrivit organizatorului evenimentului.
Категории: MediaFax.ro

Ministerul Economiei a obţinut acordul pentru Fondul European de Apărare

19 апреля, 2019 - 16:24
Europarlamentarii au aprobat, joi, înţelegerea comună negociată cu Preşedinţia Română la Consiliul Uniunii Europene şi Comisia Europeană, asupra Fondului European de Apărare, în cadrul ultei sesiuni plenare a Parlamentului European, informează un comunicat transmis de Ministerul Economiei.
Категории: MediaFax.ro

Ministerul Dezvoltării oferă finanţare nerambursabilă pentru microîntreprinderi în valoare de 200.000 de euro

19 апреля, 2019 - 16:23
Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP) deschide, vineri, un nou apel de proiecte pentru finanţarea microîntreprinderilor, în valoare de până la 200.000 de euro, arată un comunicat de presă transmis de Agenţia pentru Dezvoltare Regională Vest (ADRVEST).
Категории: MediaFax.ro

Ajutoare de stat, înainte de alegeri: Dragnea anunţă că fiecare gospodărie din regiunea Moldovei va primi câte 20.000 de lei

19 апреля, 2019 - 16:10
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri la Botoşani că Guvernul va aproba ”cât de curând”, prin OUG, un program de sprijin punctual pentru nord-estul ţării prin acordarea a 20.000 de lei pentru fiecare gospodărie pentru îmbunătăţirea condiţiilor de locuire în mediul rural.
Категории: MediaFax.ro

ANSVSA a dat 86 de amenzi comercianţilor de ouă. Sancţiunile, în valoare de sute de mii de lei

19 апреля, 2019 - 12:04
În perioada 25 martie – 12 aprilie, inspectorii Autoritătii Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, în colaborare cu reprezentanţii Poliţiei, au verificat centre de ambalare ouă, depozite frigorifice sau unităţi de procesare, aplicând 86 de sancţiuni.
Категории: MediaFax.ro

VACANŢA pe litoral, misiune imposibilă: Preţuri din ce în ce mai mari şi locuri de cazare tot mai puţine

19 апреля, 2019 - 11:57
Găsirea unei camere pentru sezonul estival în hotelurile de pe litoral a devenit, încă de pe acum, o provocare, pentru că voucherele de vacanţă au influenţat în mod semnificativ piaţa, astfel că vacanţele au devenit din ce în ce mai scumpe, iar locurile de cazare disponibile tot mai puţine.
Категории: MediaFax.ro

Teodorovici anunţă că pregăteşte amnistia fiscală

18 апреля, 2019 - 20:28
Amnistia fiscală ar da o şansă în plus companiilor private, iar Guvernul are în plan un pachet cu măsuri care vizează beneficii pentru firmele private şi ştergerea datoriei celor de stat. Pachetul de legi va fi public în luna mai, a declarat, joi, la Bistriţa, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici.
Категории: MediaFax.ro

Teodorovici vrea să schimbe „filozofia” după care se împrumută România: Vom impune costuri în piaţă

18 апреля, 2019 - 19:40
Ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a declarat, joi, la Bistriţa că România se va împrumuta în continuare, dar va schimba, din a doua parte a anului „filozofia” după care se vor face împrumuturile externe, pentru a putea impune costul, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Категории: MediaFax.ro

Consiliile locale şi judeţene pot cere cu titlu gratuit Guvernului terenurile forestiere

18 апреля, 2019 - 19:16
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat joi legea prin care Guvernul hotărăşte, la cererea consiliilor locale, judeţene sau a CGMB, trecerea terenurilor forestiere cu titlu gratuit din proprietatea statului şi din administrarea Romsilva în proprietatea unor unităţi administrativ-teritoriale.
Категории: MediaFax.ro

Teodorovici: Până la finalul lunii mai, ANAF trebuie „să se dea peste cap” să restituie sumele aferente taxei auto

18 апреля, 2019 - 19:14
Până la finalul lunii mai, ANAF trebuie „să se dea peste cap” şi să plătească sumele aferente taxei auto, a declarat, joi, la Bistriţa, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici. Dacă situaţia nu va fi rezolvată, ministrul ameninţă cu demiteri.
Категории: MediaFax.ro

Страницы