MediaFax.ro

Subscribe to Лента MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Обновлено: 13 минут 29 секунд назад

Săptămână de lucru de 4 zile. Este planul unui stat european prin care angajaţii să lucreze mai puţin şi să fie plătiţi la fel

22 января, 2022 - 15:29
În Marea Britanie a fost lansat recent un program pilot legat de săptămâna de lucru de patru zile, la care participă cel puţin 30 de companii, scrie Bloomberg.
Категории: MediaFax.ro

Germania, tot mai atractivă pentru muncitori: măreşte salariul minim la 12 euro pe oră

21 января, 2022 - 21:39
Guvernul Germaniei a elaborat un proiect de lege care prevede majorarea salariului minim la 12 euro pe oră, începând din octombrie, afirmă surse guvernamentale de la Berlin citate de postul ARD şi de site-ul Tagesschau.de.
Категории: MediaFax.ro

Germania, tot mai atractivă pentru muncitori: măreşte salariului minim la 12 euro pe oră

21 января, 2022 - 21:39
Guvernul Germaniei a elaborat un proiect de lege care prevede majorarea salariului minim la 12 euro pe oră, începând din octombrie, afirmă surse guvernamentale de la Berlin citate de postul ARD şi de site-ul Tagesschau.de.
Категории: MediaFax.ro

Florin Cîţu vorbeşte din nou despre criză economică în România

21 января, 2022 - 19:07
De parcă n-ar fi Guvern PNL la putere, preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Florin Cîţu, a declarat, vineri, la Alba Iulia, că îl îngrijorează evoluţia unor indicatori economici, fostul premier adăugând că orice semn dinspre agenţiile de rating care ar arăta că România nu ar merge într-o direcţie bună va însemna costuri şi mai mari de împrumut.
Категории: MediaFax.ro

S-au aliniat astrele pentru război? Bursa de la Bucureşti scade după ce Rusia a cerut oficial retragerea NATO din România

21 января, 2022 - 17:00
Bursa de la Bucureşti scade accelerat vineri după ce Rusia a cerut oficial retragerea NATO din România şi Bulgaria. Toate companiile din prima ligă sunt pe minus, de la 1% la Electrica la 5% pentru MedLife. Peisaj dezolant şi pe bursele europene.
Категории: MediaFax.ro

Căşti audio contrafăcute, găsite în Portul Constanţa. Ce valoare totală aveau bunurile

21 января, 2022 - 13:56
Căşti audio în valoare de 11 milioane de lei, despre care există presupunerea că sunt contrafăcute, au fost găsite într-un container din Portul Constanţa, informează, vineri, Garda de Coastă.
Категории: MediaFax.ro

Veşti bune pentru români. Proiectul de ordonanţă privind compensaţiile şi noile tranşe de consum, pus în dezbatere publică

21 января, 2022 - 12:00
Proiectul Ordonanţei de urgenţă pentru modificarea şi completarea OUG nr. 118/2021 privind stabilirea unei scheme de compensare pentru consumul de energie electrică şi gaze naturale pentru sezonul rece a fost pus în dezbatere publică, anunţă Ministerul Energiei.
Категории: MediaFax.ro

Rusia vrea să interzică minarea şi utilizarea criptomonedelor

21 января, 2022 - 09:17
Категории: MediaFax.ro

Bucureştenii au un nivel de trai mai bun comparativ cu locuitorii altor capitale europene. Pe cine a devansat în top metropola autohtonă

21 января, 2022 - 06:46
Un locuitor din Bucureşti are în medie 13.850 de euro pe an pentru cheltuială, suma fiind cu 86% peste media na­ţională şi cu doar 8% sub media Europei.
Категории: MediaFax.ro

Preşedintele BCE crede că preţurile se vor stabiliza şi chiar vor începe să scadă anul acesta

20 января, 2022 - 23:36
Christine Lagarde, preşedintele Băncii Centrale Europene (BCE), apreciază că preţurile produselor şi serviciilor de larg consum se vor stabiliza şi chiar vor începe să scadă anul acesta, informează agenţia ANSA.
Категории: MediaFax.ro

Ciucă înfruntă pandemia: Obiectivul Guvernului, economia deschisă

20 января, 2022 - 18:11
Premierul Nicolae Ciucă a avut, joi, o întâlnire de lucru cu reprezentanţii Alianţei pentru Turism, cu care a discutat, printre altele, despre guvernamentale de susţinere a industriei HORECA şi despre promovarea României ca destinaţie turistică şi sprijinirea turismului balnear.
Категории: MediaFax.ro

Un europarlamentar român a răbufnit: Rusia atacă pe toate fronturile

20 января, 2022 - 16:50
UE trebuie să reacţioneze cu mult mai multă fermitate, cu măsuri mult mai dure împotriva Federaţiei Ruse, afirmă Eugen Tomac, după ce Parlamentul de la Chişinău a decis instituirea stării de urgenţă în sectorul energetic din cauza riscului suspendării livrării de gaz de către Gazprom.
Категории: MediaFax.ro

Premierii Ciucă şi Gavriliţă au vorbit despre starea de urgenţă care a pus stăpânire pe sectorul energetic

20 января, 2022 - 16:45
Premierul Nicolae Ciucă a avut joi o convorbire telefonică cu prim-ministrul Rep. Moldova, Natalia Gavriliţa, în contextul în care la Chişinău s-a decis instituirea stării de urgenţă în sectorul energetic, din cauza riscului suspendării livrării de gaz de către Gazprom.
Категории: MediaFax.ro

Au crescut salariile în marile bănci americane. Cui se datorează bunăstarea

20 января, 2022 - 16:33
Marile bănci de pe Wall Street, precum JPMorgan Chase, Citigroup, Goldman Sachs, Morgan Stanley şi Bank of America au dezvăluit în ultimele zile că au distribuit 142 de miliarde de dolari în salarii şi beneficii în 2021, în creştere de la 124 de miliarde de dolari în 2020, într-un efort de păstra mulţumirea angajaţilor, relatează Financial Times.
Категории: MediaFax.ro

Ministerul Finanţelor a împrumutat 2,4 miliarde de dolari de pe pieţele internaţionale. Unde vor ajunge banii

20 января, 2022 - 13:40
Ministerul Finanţelor a împrumutat de pe pieţele internaţionale suma totală de 2,4 mld. dolari prin obligaţiuni pe 5 ani şi pe 10 ani, inclusiv refinanţările unor obligaţiuni în dolari lansate în anii trecuţi.
Категории: MediaFax.ro

Messi adaugă al şaselea hotel în portofoliul său de investiţii în turism

20 января, 2022 - 13:09
Lanţul hotelier al lui Lionel Messi, MIM Hotels, a recrutat încă o proprietate în portofoliul său, starul argentinian continuând să investească în proiectul gestionat din 2017 de Majestic Hotel Group.
Категории: MediaFax.ro

Страницы