MediaFax.ro

Subscribe to Лента MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Обновлено: 1 час 59 минут назад

Motoarele pe benzină pierd tot mai mult teren în faţa electricelor şi hibridelor

19 часов 6 минут назад
Doar una din patru maşini noi înmatriculate pe piaţa locală mai este pe motorină, faţă de una din trei în 2018, potrivit datelor potrivit datelor Direcţiei Regim Permise de Con­ducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV) şi calculelor Asociaţiei Producătorilor şi Importatorilor de Automobile (APIA).
Категории: MediaFax.ro

Agenţia de rating Standard & Poor's modifică ratingul României la „stabil”. Ce schimbare aduce noua ajustare

16 апреля, 2021 - 23:48
Agenţia de rating Standard & Poor's a anunţat îmbunătăţirea perspectivei de la "negativ" la "stabil" aferentă ratingului acordat datoriei guvernamentale a României.
Категории: MediaFax.ro

Disponibilizări la CFR Marfă. Compania va da afară 1400 de persoane

16 апреля, 2021 - 15:27
CFR Marfă vrea să reducă în acest an numărul de angajaţi cu 1400 de persoane, faţă de nivelul de la finele lui 2020, şi estimează un câştig mediu lunar, pe baza cheltuielilor de natură salarială, de 4.861 lei, cu 0,1% sub nivelul din 2020, potrivit proiectului de venituri şi cheltuieli pe anul 2021.
Категории: MediaFax.ro

Care au fost cele mai căutate destinaţii de vacanţă ale românilor pentru primăvara şi vara acestui an

16 апреля, 2021 - 15:10
Destinaţiile de vacanţă ale românilor s-au modificat în ultimul an, din cauza restricţiilor aduse de pandemie, turiştii optând în sezonul de iarnă pentru Africa şi America Centrală, în condiţiile în care nu au putut călători în Asia, dar lista celor mai căutate zone pentru primăvară şi vară include în general zone din Europa, mai ales Spania, Italia şi Grecia, alături de Emiratele Arabe şi Turcia.
Категории: MediaFax.ro

Isărescu: BNR va asigura flexibilitatea cursului şi a ţintelor de inflaţie, dar nu mai reduce dobânda

16 апреля, 2021 - 14:30
BNR nu vede în perspectivă motive pentru reduceri suplimentare ale dobânzii-cheie, iar în privinţa cursului valutar banca centrală este gata să asigure mai multă flexibilitate, a declarat Mugur Isărescu, guvernator al BNR, în cadrul conferinţei FMI - Regional Economic Outlook: Europe.
Категории: MediaFax.ro

Mai are transportul pe calea ferată un viitor?

16 апреля, 2021 - 09:21
Pandemia şi restricţiile de circulaţie au produs haos în industria transportului de persoane din Europa, companiile aeriene şi feroviare, în special cele specializate pe rute internaţionale, fiind afectate de scăderi istorice ale numărului de pasageri.
Категории: MediaFax.ro

Braşov: Încep lucrările la podul feroviar de peste râul Târlung

16 апреля, 2021 - 06:49
Категории: MediaFax.ro

Când crede FMI că îşi va reveni economia europeană: „Trebuie să fim pregătiţi pentru situaţia în care virusul ne va surprinde din nou”

16 апреля, 2021 - 04:43
Economia Europei va reveni la nivelurile pre-pandemie în 2022, spune Fondul Monetar Internaţional (FMI), al cărei estimări depinde de ritmul în care vor avansa programele de vaccinare anti-COVID, transmite CNBC.
Категории: MediaFax.ro

BNR, despre criptomonede: Active speculative foarte volatile şi extrem de riscante

15 апреля, 2021 - 19:31
Reprezentanţii Băncii Naţionale a României (BNR) avertizează că, în ciuda interesului ridicat al românilor pentru monedele virtuale, acestea continuă să reprezinte active speculative foarte volatile şi extrem de riscante, iar investitorii riscă să aibă pierderi financiare.
Категории: MediaFax.ro

Ajutor pentru HoReCa. Dancă: Compensarea cu 20% a pierderilor a fost aprobată de Comisia Europeană

15 апреля, 2021 - 17:35
Schema de ajutor pentru compensarea cu 20% a pierderilor din industria HoReCa a fost aprobată de Comisia Europeană, anunţă deputatul PNL Ionel Dancă, fost şef al Cancelariei premierului Ludovic Orban.
Категории: MediaFax.ro

Страницы