MediaFax.ro

Subscribe to Лента MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Обновлено: 1 час 3 минуты назад

Cifrele OPTIMISTE pe care este bazat proiectul de buget pentru 2019: Valoare a PIB de peste 1.000 de miliarde de lei, creştere economică de 5,5% şi un deficit mai mic decât cel din 2018

2 часа 8 минут назад
Proiectul de buget pentru 2019 este construit pe o valoare a PIB, în premieră, de peste 1.000 de miliarde lei, o creştere economică de 5,5% şi un deficit mai mic decât cel din 2018, a declarat marţi ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici la Antena 3.
Категории: MediaFax.ro

Primăria Capitalei va acorda finanţări de câte 50.000 de euro pentru deschiderea unei afaceri. Câte proiecte vor fi acceptate şi din ce domenii

2 часа 30 минут назад
Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că Municipalitatea va lansa, împreună cu Consiliul Intreprinderilor Mici şi Mijlocii, un program de acordare de finanţări pentru demararea de afaceri, prin care bucureştenii care vor să înceapă un business pot primi suma de 50.000 de euro.
Категории: MediaFax.ro

Cunoscut lider sindical, despre Legea pensiilor: Va SANCŢIONA generaţiile viitoare

3 часа 3 минуты назад
Preşedintele Blocului Naţional Sindical (BNS), Dumitru Costin, a declarat, marţi, că Legea pensiilor are elemente bune pentru actualii pensionari, însă legea aduce efecte negative pentru generaţiile viitoare.
Категории: MediaFax.ro

Prima bancă importantă care le permite clienţilor să se operască din cheltuit

3 часа 29 минут назад
Barclays a devenit prima bancă importantă care permite clienţilor săi să se oprească din cheltuit, limitând anumite tipuri de cheltuieli pe cardurile lor de debit, informează BBC.
Категории: MediaFax.ro

Aeroportul din Cluj a fost extins cu încă două porţi noi de îmbarcare pentru zboruri internaţionale

7 часов 29 минут назад
Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj a inaugurat, marţi, două porţi noi de îmbarcare zboruri internaţionale, care duc la creşterea capacităţii de procesare a terminalului plecări cu 900.000 de pasageri pe an. Investiţia ajunge la 3 milioane de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Категории: MediaFax.ro

BNR: PIB-ul pe cap de locuitor a crescut de 26 de ori, în ultimii 100 de ani

7 часов 33 минуты назад
Liviu Voinea, viceguvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), a afirmat, marţi, că, de la Marea Unire până la finele acestui an, Produsul Intern Brut (PIB) pe cap de locuitor al României a crescut de 26 de ori.
Категории: MediaFax.ro

Prime de sărbători: Doar 3 din 10 angajatori acordă recompense în bani angajaţilor

8 часов 59 секунд назад
În acest an, aproape 32% dintre companii au în plan să acorde prime în bani angajaţilor, 20% vor acorda tichete cadou, iar aproximativ 15,5% îşi vor recompensa angajaţii cu produse specifice de sărbători, conform unui sondaj realizat de platforma de recrutare BestJobs în 366 de companii.
Категории: MediaFax.ro

Mugur Isărescu, cum ne pregătim pentru următorii 100 de ani: După ce evaluăm ce a fost valoros în trecut

8 часов 9 минут назад
Mugur Isărescu, Guvernatorul Băncii Naţionale a României (BNR), a menţionat, marţi, pe scurt, cum ne putem pregăti pentru următorii 100 de ani, în contexul lansării unei cărţi prin care au fost recuperate mai multe seturi de date privind indicatorii macroeconomici ai României.
Категории: MediaFax.ro

Se schimbă conducerea la Automobile Dacia. Cine va conduce uzina de la 1 ianuarie | FOTO

8 часов 41 минута назад
Noul director general al Automobile Dacia va fi, de la 1 ianuarie 2019, Christophe Dridi, care preia funcţia de la Jerôme Olive, Alliance Regional SVP Manufacturing Process Engineering & Supply Chain Eurasia Region, care a avut un mandat interimar începând cu luna septembrie a acestui an.
Категории: MediaFax.ro

UE avertizează Italia că "timpul este limitat" pentru a evita măsuri disciplinare privind bugetul

9 часов 11 минут назад
Valdis Dombrovskis, vicepreşedinte al Comisiei Europene responsabil de Afacerile zonei euro, Dialog Social şi Stabilitate Financiară, a avertizat Guvernul Italiei că "timpul este foarte limitat" pentru a revizui proiectul bugetar al ţării şi pentru a evita iniţierea unei proceduri disciplinare.
Категории: MediaFax.ro

SCANDALUL continuă: Apartamentul din Rio, noul câmp de luptă între Nissan şi Carlos Ghosn. Misterul celor trei seifuri

9 часов 22 минуты назад
Un apartament din Rio de Janeiro care conţine bani, lucrări de artă şi obiecte personale ale lui Carlos Ghosn este cel mai recent câmp de luptă dintre Carlos Ghosn, fostul preşedinte Nissan Motor şi producătorul de automobile.
Категории: MediaFax.ro

INS: Salariul net din octombrie a crescut la 2.720 de lei

11 часов 21 минута назад
Câştigul salarial mediu nominal net din octombrie a fost de 2.720 de lei, în creştere cu 13,7%, comparativ cu luna octombrie a anului precedent, şi cu 1,2% (32 de lei), faţă de luna precedentă, potrivit datelor transmise marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS), printr-un comunicat de presă.
Категории: MediaFax.ro

INS: Rata anuală a inflaţiei a scăzut la 3,4%/ Preţuri, în creştere la gaze şi combustibili

11 часов 37 минут назад
Preţurile de consum în luna noiembrie 2018 comparativ cu luna noiembrie 2017 au crescut cu 3,4%, astfel că inflaţia s-a redus de la 4,3% în octombrie, potrivit datelor transmise marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS), printr-un comunicat de presă.
Категории: MediaFax.ro

INS: Rata anuală a inflaţiei a scăzut la 3,4%

11 часов 37 минут назад
Preţurile de consum în luna noiembrie 2018 comparativ cu luna noiembrie 2017 au crescut cu 3,4%, astfel că inflaţia s-a redus de la 4,3% în octombrie, potrivit datelor transmise marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS), printr-un comunicat de presă.
Категории: MediaFax.ro

CCR va dezbate pe 16 ianuarie sesizarea lui Iohannis pe legea reorganizării unităţilor economice

12 часов 13 минут назад
CCR va discuta, pe 16 ianuarie, sesizarea preşedintelui Klaus Iohannis asupra proiectului privind aprobarea OUG nr. 56/2018 pentru completarea Legii nr. 15/1990 privind reorganizarea unităţilor economice de stat ca regii autonome şi societăţi comerciale au spus surse ale instituţiei pentru MEDIAFAX.
Категории: MediaFax.ro

Directorul Google apără "integritatea" produselor companiei, cu doar o zi înainte de audierile în Congresul SUA

15 часов 36 минут назад
Directorul executiv al companiei Google Alphabet Inc., Sundar Pichai, a apărat luni integritatea produselor companiei, cu doar o zi înainte de audierea de către Congres, unde se aşteaptă să se confrunte cu întrebări dificile din partea parlamentarilor americani, relatează Reuters.
Категории: MediaFax.ro

Aproape de neimaginat: Inflaţia în Venezuela a ajuns la 1.300.000% în ultimul an

10 декабря, 2018 - 19:04
Preţurile de consum au crescut în Venezuela cu 1,3 milioane la sută în anul care se încheie în noiembrie, a anunţat luni Adunarea Naţională, controlată de opoziţie, în condiţiile în care hiperinflaţia şi recesiunea afectează ţara, informează Reuters.
Категории: MediaFax.ro

Dăncilă: În bugetul pe 2019 se va regăsi şi un fond de investiţii locale

10 декабря, 2018 - 18:38
Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, luni, că în bugetul pe 2019 se va regăsi şi un fond de investiţii locale, prin care localităţile vor putea opta pentru câte două proiecte de finanţare fiecare, pentru canalizare, apă sau renovarea şcolii. OUG ar urma să fie adoptată la prima şedinţă a Guvernului.
Категории: MediaFax.ro

Dragnea: Guvernul ne-a asigurat că bugetul ajunge la Parlament cel mai târziu pe 13 decembrie

10 декабря, 2018 - 18:12
Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, după şedinţa CExN al partidului, că a primit asigurări de la Guvern că, cel mai târziu pe 13 decembrie, proiectul bugetului pe 2019 va fi depus la Parlament.
Категории: MediaFax.ro

Vânzărea unor modele iPhone în China, interzisă prin instanţă

10 декабря, 2018 - 17:53
Qualcomm Inc. a anunţat luni că a obţinut într-o instanţă o hotărâre împotriva Apple, care interzice vânzarea unor modele iPhone în China, informează Bloomberg.
Категории: MediaFax.ro

Страницы