MediaFax.ro

Subscribe to Лента MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Обновлено: 12 минут 13 секунд назад

Proprietarul Ballon d'Or pierde lupta pentru marcă înregistrată împotriva Golden Balls

6 июля, 2022 - 23:30
Les Editions P. Amaury, care deţine drepturile asupra premiului Ballon d'Or, a pierdut miercuri lupta pentru marca comercială împotriva companiei britanice Golden Balls, după ce o instanţă europeană a susţinut decizia unei agenţii de brevete de a retrage drepturile de difuzare a programelor TV.
Категории: MediaFax.ro

Grecia va permite majorarea pensiilor începând cu 2023, pentru prima dată de la criza datoriilor

6 июля, 2022 - 22:21
Premierul grec Kyriakos Mitsotakis a promis anul viitor majorări de pensii pentru prima dată după mai bine de zece ani, afirmând că Grecia s-a îndepărtat definitiv de haosul financiar care a necesitat trei planuri de salvare internaţionale, scrie Reuters.
Категории: MediaFax.ro

Nomura: economiile majore se îndreaptă spre recesiune în următoarele 12 luni

6 июля, 2022 - 20:41
Multe dintre principalele economii ale lumii vor intra în recesiune în următoarele 12 luni, în condiţiile în care băncile centrale vor înăspri agresiv politica monetară pentru a combate inflaţia în creştere, potrivit economistului-şef al firmei de brokeraj Nomura holdings.
Категории: MediaFax.ro

ONJN: acuzaţii de hoţii puse la cale cu ajutorul păcănelelor

6 июля, 2022 - 20:35
Un funcţionar al statului a lansat acuzaţii grave la adresa fostei conduceri.
Категории: MediaFax.ro

Una din 5 organizaţii a ajuns în pragul insolvenţei după un atac cibernetic

6 июля, 2022 - 20:13
Una din 5 organizaţii a ajuns în pragul insolvenţei după un atac cibernetic. Şapte din opt ţări consideră atacul cibernetic drept principala ameninţare la adresa afacerii lor.
Категории: MediaFax.ro

Preţurile europene la gaze scad, după întervenţia guvernului în greva din Norvegia

6 июля, 2022 - 20:12
Preţurile europene ale gazelor naturale au scăzut miercuri de la maximele ultimelor patru luni, după ce guvernul norvegian a intervenit pentru a pune capăt unei greve a petrolului şi gazelor care ameninţa să agraveze criza energetică din regiune, scrie CNBC.
Категории: MediaFax.ro

Petrolul coboară la minimul a 12 săptămâni din cauza îngrijorărilor legate de recesiune şi COVID

6 июля, 2022 - 19:39
Preţul petrolului a scăzut miercuri la minimul ultimelor 12 săptămâni, în cadrul unor schimburi comerciale volatile, extinzând pierderile mari de marţi, deoarece temerile tot mai mari legate de scăderea cererii din cauza recesiunii globale au depăşit îngrijorările legate de ofertă, scrie Reuters.
Категории: MediaFax.ro

Încă o asociaţie contestă modificările Codului Fiscal: prevederile propuse afectează exportul de servicii

6 июля, 2022 - 19:11
Federaţia Operatorilor Români de Transport (FORT) spune, într-un comunicat, că modificările anunţate ale Codului Fiscal vor afecta prestatorii de servicii de transport ce desfasoara activitati intracomunitare si internationale.
Категории: MediaFax.ro

Brokerul de active digitale Voyager Digital cere falimentul

6 июля, 2022 - 18:58
Brokerul de active digitale Voyager Digital a anunţat miercuri că a depus cerere de faliment, devenind o altă victimă a căderii dramatice a preţurilor care a zguduit sectorul criptomonedelor, scrie Reuters.
Категории: MediaFax.ro

ANAF oferă asistenţă contribuabililor printr-un call-center

6 июля, 2022 - 17:17
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală oferă îndrumare şi asistenţă contribuabililor în domeniul fiscal şi cel al tehnologiei informaţiei prin intermediul unui call-center, la numărul de telefon: 031.403.91.60, anunţă instituţia.
Категории: MediaFax.ro

XTB România: Situaţia pieţei de energie la iarnă ar putea fi una dintre cele mai grele din ultimii ani

6 июля, 2022 - 16:45
Pentru moment gestionabilă, situaţia pieţei de energie la iarnă ar putea fi una dintre cele mai grele din ultimii ani, constată Claudiu Cazacu, Consulting Strategist în cadrul XTB România.
Категории: MediaFax.ro

De ce preferă românii o maşină second hand. Procentul este covârşitor

6 июля, 2022 - 15:23
Aproape jumătate dintre români preferă o maşină second hand pentru că nu îşi permit una din showroom, iar 42% consideră că un vehicul rulat este o investiţie inteligentă, deoarece devalorizarea maşinii este mai mică după un an.
Категории: MediaFax.ro

UE: Marea Britanie nu trebuie să modifice pactul Brexit privind Irlanda de Nord

6 июля, 2022 - 15:03
Reprezentanţii UE spun că nu există nicio justificare pentru ca Marea Britanie să modifice pactul Brexit privind Irlanda de Nord, potrivit Reuters.
Категории: MediaFax.ro

Politicienii români salută votul din Parlamentul European privind „taxonomia verde”

6 июля, 2022 - 14:29
Preşedintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă şi ministrul Energiei, Virgul Popescu, au salutat votul din Parlamentul European în urma căruia gazele şi energie nucleară rămân parte a tranziţiei ecologice.
Категории: MediaFax.ro

BNR a majorat dobânda de politică monetară la 4,75%, de la 3,75%

6 июля, 2022 - 13:10
Consiliul de administraţie al Băncii Naţionale a României a decis miercuri majorarea ratei dobânzii de politică monetară la nivelul de 4,75% pe an, de la 3,75% pe an, precum şi majorarea ratei dobânzii pentru facilitatea de creditare (Lombard) la 5,75% pe an, de la 4,75% pe an.
Категории: MediaFax.ro

Guvernul discută, miercuri, în primă lectură, proiectul de modificare a Codului Fiscal

6 июля, 2022 - 11:01
Guvernul discută, miercuri, în primă lectură, proiectul de ordonanţă de urgenţă pentru modificarea Codului Fiscal, a anunţat premierul Nicolae Ciucă la începutul şedinţei Executivului.
Категории: MediaFax.ro

Industria germană dă semne de revenire. În ciuda stabilizării, Ministerul Economiei nu vede motive de optimism

6 июля, 2022 - 10:32
Comenzile industriale germane au crescut uşor în luna mai, depăşind aşteptările şi inversând o tendinţă după trei luni consecutive de scădere din cauza războiului din Ucraina, potrivit datelor publicate miercuri.
Категории: MediaFax.ro

Statele Unite trimit în Europa şi Asia milioane de barili de petrol din rezerva strategică. Preţurile la carburanţi rămân ridicate

6 июля, 2022 - 09:44
Mai mult de 5 milioane de barili de petrol care făceau parte dintr-o eliberare istorică a rezervelor de urgenţă ale SUA pentru a reduce preţurile interne la carburanţi au fost exportate în Europa şi Asia luna trecută, potrivit datelor, chiar dacă preţurile la benzină şi motorină din SUA au atins niveluri record.
Категории: MediaFax.ro

Страницы