MediaFax.ro

Subscribe to Лента MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Обновлено: 2 часа 53 минуты назад

Eurostat: România este „campioana” UE în domeniul construcţiilor

5 часов 6 минут назад
România a înregistrat o creştere de 23,3% în domeniul construcţiilor, în iunie 2019 faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Valoarea este cea mai mare dintre procentele ţărilor Uniunii Europene, arată un studiu Eurostat.
Категории: MediaFax.ro

WhatsApp se află în discuţii pentru lansarea plăţilor mobile în Indonezia

6 часов 10 минут назад
WhatsApp, serviciul de mesagerie deţinut de Facebook, se află în discuţii cu mai multe firme din Indonezia care gestionează plăţi digitale pentru a le oferi serviciile lor de tranzacţii mobile, în încercarea de a pătrunde în sectorul de comerţ electronic al ţării, transmite Reuters.
Категории: MediaFax.ro

Lenovo a înregistrat venituri de două ori mai mari faţă de anul trecut, de 240 milioane de dolari

7 часов 19 минут назад
Lenovo a raportat venituri înainte de impozitare, de două ori mai mari faţă de anul trecut, ajungând la suma de 240 milioane de dolari. Venitul net a crescut, de asemenea cu 85 de milioane de dolari, anunţă grupul Lenovo în cadrul informaţiilor financiare din perioada aprilie-iulie 2019.
Категории: MediaFax.ro

Cursă amânată pe Aeroportul Otopeni: Un avion Ryanair este afectat de probleme tehnice

8 часов 18 минут назад
O cursă Ryanair spre Timişoara, a fost amânată cu 5 ore. Avionul companiei trebuia să decoleze marţi, la 6:30, însă zborul a fost reprogramat pentru ora 11:30, anunţă reprezentantul biroului de presă al Compania Naţională Aeroportul Bucureşti, Valentin Iordache.
Категории: MediaFax.ro

Eurostat: România este cea mai periculoasă ţară din UE pentru biciclişti şi pietoni

8 часов 47 минут назад
Rata deceselor în rândul pietonilor în accidente de trafic rutier este cea mai ridicată în România, înregistrându-se 37 de decese la un milion de locuitori. Vecinii bulgari deţin şi ei primul loc în statisticile UE în cazul accidentelor în care sunt implicate autoturisme, arată un studiu Eurostat.
Категории: MediaFax.ro

Podul suspendat Tulcea-Brăila. Teodorovici şi Cuc verifică, marţi, stadiul lucrărilor/ Investiţiile depăşesc jumătate de miliard de euro

9 часов 19 минут назад
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, şi Ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, vor verifica marţi la ora 13:00, stadiul lucrărilor la podul suspendat peste Dunăre, Tulcea-Brăila. Investiţiile la podul de 1,9 kilometri depăşesc jumătate de miliard de euro.
Категории: MediaFax.ro

China avertizează că vor exista repercusiuni dacă Statele Unite vor vinde avioane F-16 Taiwanului

13 часов 55 секунд назад
Statele Unite vor "suporta toate consecinţele" dacă vor vinde Taiwanului avioane multirol F-16V, a avertizat Ministerul de Externe de la Beijing, care a precizat că tranzacţia ar fi "foarte dăunătoare" şi ar încălca principiul "o singură Chină", informează postul Fox News.
Категории: MediaFax.ro

The New York Times: SUA trebuie să modifice abordarea politică la nivel mondial, prin încurajarea diplomaţiei şi reducerea acţiunilor militare

18 часов 21 минута назад
Statele Unite ar trebui să revizuiască abordarea politică pe plan mondial, optând pentru o strategie care să nu se axeze doar pe o apărare puternică, ci şi pe investiţii în diplomaţie, pe neproliferare nucleară, dezvoltare şi relaţii comerciale corecte, comentează cotidianul The New York Times.
Категории: MediaFax.ro

Discuţie telefonică între Boris Johnson şi Donald Trump pe tema Brexit

19 часов 50 минут назад
Premierul britanic Boris Johnson a avut luni o discuţie prin telefon cu preşedintele american Donald Trump, printre temele conversaţie fiind chestiunea Brexit, diverse probleme economice şi relaţiile comerciale între cele două state, se arată într-un comunicat al Guvernului de la Londra.
Категории: MediaFax.ro

The New York Times: Noi principii de conduită ale companiilor din SUA/ Acţionarii nu mai sunt totul: managerii firmelor asumă angajamente şi faţă de angajaţi, clienţi şi comunităţi

19 августа, 2019 - 23:57
Grupul Business Roundtable (BRT), o asociaţie a managerilor principalelor companii din SUA, a anunţat luni revizuirea principiului administrării corporative, punându-se accent atât pe beneficiile acţionarilor, cât şi pe cele ale clienţilor, angajaţilor şi comunităţilor, scrie The New York Times.
Категории: MediaFax.ro

Daea îi răspunde lui Orban: Politicienii să "meargă în teren la recoltat de porumb" dacă pun la îndoială exactitatea producţiilor

19 августа, 2019 - 19:31
Ministerul Agriculturii îi răspunde liderului PNL Ludovic Orban, după ce acesta a cerut demisia lui Petre Daea, pe motiv că a raportat date fictive în ceea ce priveşte producţia agricolă pe 2018, anunţând că datele sunt corecte, iar politicienii să "meargă în teren la recoltat de porumb".
Категории: MediaFax.ro

Producătorul de ţigări electronice Juul a înregistrat 325 milioane de dolari din vânzarea de capitaluri proprii

19 августа, 2019 - 17:12
Producătorul de ţigări electronice Juul Labs a strâns 325 milioane de dolari din vânzarea de capitaluri proprii şi din debite, potrivit documentelor oficiale. Compania va investi fondurile în expansiunea către pieţe din afara SUA, după ce reglementările americanilor au devenit tot mai aspre.
Категории: MediaFax.ro

România are cea mai mare rată anuală a inflaţiei din Uniunea Europeană

19 августа, 2019 - 15:34
România se află pe primul loc la nivelul Uniunii Europene la capitolul ratei anuale a inflaţiei, estimată la 4,1%, fiind urmată de Ungaria, Letonia şi Slovacia, potrivit datelor Eurostat.
Категории: MediaFax.ro

Centrul tehnologic al Deutsche Bank Bucureşti îşi majorează capitalul social cu 14,6 mil. euro

19 августа, 2019 - 14:43
DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din Bucureşti îşi majorează capitalul social cu 14,6 milioane euro, anunţă compania, luni, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.
Категории: MediaFax.ro

Start pentru programul "Rabla Clasic", suplimentat, începând de luni. La ce valoare se ridică PRIMA de casare

19 августа, 2019 - 08:47
Programul Rabla Clasic va fi suplimentat, începând de luni, cu 20.000 de prime de casare care însumează suma de 130 milioane de lei. Numărul primelor de casare va ajunge astfel, în 2019, la 55.000 şi va depăşi cifra primelor acordate în cei 16 ani de când este derulat programul.
Категории: MediaFax.ro

Huawei, împinsă în afara pieţei din SUA. Donald Trump continuă să se opună unei colaborări, din „motive de securitate naţională”

19 августа, 2019 - 08:20
Preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, a declarat că nu doreşte ca Washingtonul să facă afaceri cu compania chineză de telecomunicaţii Huawei, cu toate că, potrivit unor informaţii, Administraţia sa ar urma să extindă licenţa temporară de import pentru gigantul chinez, potrivit Reuters.
Категории: MediaFax.ro

Creditele ipotecare cu dobândă negativă stabilesc o nouă etapă în industria de banking

18 августа, 2019 - 18:10
În timp ce potenţialii debitori urmăresc o rată a dobânzii zero sau negativă, o bancă din Danemarca a ajuns să plătească cumpărătorii de case pentru a-şi face credite ipotecare, scrie Bloomberg.
Категории: MediaFax.ro

O bancă celebră îşi împrumută proprii angajaţi ca să îi facă mai responsabili. Suma este enormă: 20 de miliarde de dolari

18 августа, 2019 - 14:55
Banca japoneză SoftBank Group intenţionează să împrumute până la 20 de miliarde de dolari angajaţilor săi, inclusiv şefului executiv Masayoshi Son, pentru a investi în cel de-al doilea fond Vision, precizează Wall Street Journal,.
Категории: MediaFax.ro

Deputat USR: Declararea autostrăzilor ca obiective de interes naţional are zero efecte juridice

18 августа, 2019 - 12:53
Viceliderul deputaţilor USR Cătălin Drulă a afirmat că declararea autostrăzile ca obiective de interes naţional, în CSAT, nu are niciun efect legal, fiind doar o declaraţie retorică şi o demagogie menită să acopere incapacitatea guvernului PSD.
Категории: MediaFax.ro

Nicolas Dujovne a demisionat din funcţia de ministru argentinian al Trezoreriei

18 августа, 2019 - 07:35
Nicolas Dujovne a demisionat sâmbătă din funcţia de ministru argentinian al Trezoreriei, afirmând că este de părere că Guvernul trebuie să facă "reînoiri" în echipa sa economică în contextul unei crize în urma căreia moneda naţională a scăzut, relatează Reuters.
Категории: MediaFax.ro

Страницы