MediaFax.ro

Subscribe to Лента MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Обновлено: 2 часа 3 минуты назад

Ministrul Agriculturii: Problema cormoranilor, discutată la reuniunea din martie a consiliului

18 февраля, 2019 - 16:12
Problema cormoranilor şi a impactului pe care aceste păsări îl au asupra industriei piscicole vor fi discutate la reuniunea din martie a Consiliului Uniunii Europene, în condiţiile în care respectivele păsări consumă anual 300.000 de tone de peşte, a anunţat luni ministrul Agriculturii Petre Daea.
Категории: MediaFax.ro

Drumul Baloteşti – Sitaru, modernizat cu 116,5 mil. lei, din care mare parte fonduri nerambursabile

18 февраля, 2019 - 14:54
Consiliul Judeţean Ilfov a semnat, luni, un contract de finanţare neramburasabilă pentru modernizarea Drumului Judeţean 101 Baloteşti-Moara Vlăsiei-Gruiu-Sitaru, care leagă nordul judeţului de DN1 şi de A3. Valoarea investiţiei se ridică la 116, 5 milioane lei.
Категории: MediaFax.ro

Dăncilă, despre OUG fiscală: Am chemat toţi miniştri să vedem ce modificări facem

18 февраля, 2019 - 14:18
Premierul Viorica Dăncilă a declarat, luni, că i-a chemat pe miniştrii cabinetului său pentru a vedea ce probleme sunt legate de OUG fiscală şi ce modificări ar trebui implementate. Acesta a adăugat că modificarea ordonanţei nu înseamnă o cedare din partea actualului Guvern.
Категории: MediaFax.ro

Cursul valutar al zilei de luni, 18 februarie 2019. Euro revine pe creştere

18 февраля, 2019 - 13:24
Cotaţia euro de luni, 18 februarie, este de 4.7401 lei, în creştere faţă de ultima valoare anunţată de BNR.
Категории: MediaFax.ro

Teodorovici, întrebat despre o candidatură la europarlamentare: Categoric nu mă interesează

17 февраля, 2019 - 22:40
Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat, duminică, întrebat despre o posibilă candidatură la europarlamentare, că nu este interesat de niciun fel de poziţie în afara ţării, precizând că nu îl interesează „nici funcţiile bine remunerate” în străinătate.
Категории: MediaFax.ro

Teodorovici, întrebat dacă Iohannis va promulga bugetul: Mă aştept să-l întoarcă înapoi

17 февраля, 2019 - 22:02
Ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici a declarat, duminică, că este foarte probabil ca preşedintele Klaus Iohannis să trimită proiectul de buget spre reexaminare Parlamentului, precizând că, în cazul în care şeful statului are neclarităţi, îl poate suna.
Категории: MediaFax.ro

Teodorovici, modificarea OUG 114: La CE, am avut discuţii informale cu câţiva miniştri de finanţe/ A fost de numită Ordonanţa Orlando - de ce anume nu ştiu?

17 февраля, 2019 - 21:58
Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a declarat, duminică seara, că OUG nr. 114/2018 a fost făcută în echipa guvernamentală, iar presiuni de modificare există din partea altor miniştri de finanţe din Uniunea Europeană. O decizie peste cel mult două săptămâni.
Категории: MediaFax.ro

Teodorovici, modificarea OUG 114: La CE, am avut discuţii informale cu câţiva miniştri de finanţe

17 февраля, 2019 - 21:58
Eugen Teodorovici, ministrul Finanţelor Publice, a declarat, duminică seara, că OUG nr. 114/2018 a fost făcută în echipa guvernamentală, iar presiuni de modificare există din partea altor miniştri de finanţe din Uniunea Europeană. O decizie peste cel mult două săptămâni.
Категории: MediaFax.ro

LOTERIA BONURILOR FISCALE continuă cu o nouă extragere duminică

17 февраля, 2019 - 19:07
Extragerea bonurilor fiscale câştigătoare emise între 1 şi 31 ianuarie 2019 este programată duminică, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Finanţelor Publice (MFP). Fondul de premiere este de 1 milion de lei, sumă din care vor fi acordate cel mult 100 de premii.
Категории: MediaFax.ro

Eugen Teodorovici a fost ales vicepreşedinte al BERD

17 февраля, 2019 - 18:48
Ministrul Finanţelor Publice, Eugen Teodorovici, cel mai înalt reprezentant al României la Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare (BERD), a obţinut unul din cele două mandate de vicepreşedinţi, alături de ministrul Finanţelor din Lituania, a anunţat, duminică, ministerul de resort.
Категории: MediaFax.ro

OMV Petrom intenţionează să plătească aproape 265 milioane lei pentru instalarea de conducte

17 февраля, 2019 - 16:11
OMV Petrom a lansat, săptămâna aceasta, o licitaţie pentru lucrări de instalare conducte, în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), SICAP. Valoarea contractului este estimată între 32,1 şi 264,8 milioane de lei, fără TVA, iar documentaţia poate fi depusă până la 3 aprilie 2019.
Категории: MediaFax.ro

Ministrul rus de Externe: Puterile europene pierd miliarde de dolari din cauza sancţiunilor

17 февраля, 2019 - 16:03
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a declarat în cadrul Conferinţei de Securitate din Munchen că Uniunea Europeană nu reuşeşte să ofere prosperitate şi securitate pentru ţările membre deoarece îşi consumă energia în disputa cu Rusia, pentru a satisface Statele Unite, relatează Russia Today.
Категории: MediaFax.ro

Frans Timmermans cere salarii corecte în cadrul Uniunii Europene

17 февраля, 2019 - 14:58
Prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, a declarat, în cadrul unui congres al Partidului Socialist Ungar, că, în Uniunea Europeană (UE), ar trebui să existe salarii corecte şi remuneraţii egale pentru bărbaţi şi femei, conform publicaţiei The Hungary Journal.
Категории: MediaFax.ro

Cel mai rapid SUV din lume atinge o viteză maximă de 306 km/h

17 февраля, 2019 - 13:40
Bentley a publicat mai multe detalii despre noul Bentayga Speed. Acesta este prezentat ca cel mai rapid SUV din lume, potrivit ProMotor.
Категории: MediaFax.ro

Ministrul Muncii, acuzaţii dure la adresa PNL: Se folosesc de pensionari în goana lor nebună după voturi

16 февраля, 2019 - 21:36
Marius Budăi a declarat că liberalii, „în goana lor nebună după voturi”, manipulează atunci când susţin că pensiile trebuiau majorate de la 1 ianuarie. Ministrul Muncii arată că pensiile au fost mărite anticipat din 2017 încoace, iar în Legea pensiilor creşterea sumelor este efectuată anual.
Категории: MediaFax.ro

Tăriceanu, ATAC la Teodorovici: Să îşi ţină părerile pentru el în ceea ce priveşte Ministerul Energiei

16 февраля, 2019 - 21:02
Preşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu l-a sfătuit pe ministrul Finanţelor Eugen Teodorovici să îşi ţină părerile pentru el atunci când comentează în legătură cu Ministerul Energiei, fiindcă nu cunoaşte cum funcţionează ministerul care este condus de un liberal.
Категории: MediaFax.ro

19 porci sacrificaţi într-un sat din Sălaj, unde a fost confirmată pesta porcină

16 февраля, 2019 - 19:05
Un număr de 19 porci au fost sacrificaţi în satul Doh, comuna Măerişte, după confirmarea apariţiei pestei porcine africane la o gospodărie, autorităţile judeţene din Sălaj aplicând un plan de măsuri pentru controlul bolii, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Категории: MediaFax.ro

Puse sub sechestru: Aproape 2.000 de kilograme de produse din carne de porc, fără etichetă, descoperite într-un depozit din Timiş

16 февраля, 2019 - 17:20
Aproape 2.000 de kilograme de produse din carne de porc, provenite din Ungaria, şi descoperite într-un depozit din Timişoara, au fost puse sub sechestru de inspectorii sanitar-veterinari pentru că nu erau etichetate corespunzător, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Категории: MediaFax.ro

Страницы