ZF.ro

Subscribe to Лента ZF.ro
Ziarul Financiar - ZF.ro
Адрес: http://www.zf.ro/
Обновлено: 1 час 47 минут назад

Cum arată weekend-ul perfect pentru Emil Goţa, directorul general al producătorului de pavele Elis Pavaje: e presărat cu partide de golf sau curse cu bicicleta. Nu lipseşte niciodată timpul alături de familie

20 апреля, 2019 - 21:02
De numele familiei Goţa din judeţul Alba se leagă invariabil businessul Elis Pavaje, unul dintre cei mai mari producători locali din acest segment de piaţă. Afacerea a început în urmă cu circa trei decenii, când Elisiu Goţa - fondatorul Elis Pavaje, a adus din Germania două bucăţi de pavele, un produs nepopularizat la acea vreme în România.
Категории: ZF.ro

Ministrul Muncii: Toţi pensionarii care vor primi pensii recalculate vor primi înştiinţare acasă

20 апреля, 2019 - 20:48
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a anunţat sâmbătă seară că, pentru a veni în sprijinul tuturor pensionarilor care nu au acces şi pentru buna informare a acestora, ministerul său va trimite fiecăruia acasă câte o scrisoare în care va fi informat în legătură cu situaţia recalculată a pensiei sale.
Категории: ZF.ro

Cutremur cu magnitudinea 3,5 pe scara Richter în judeţul Buzău

20 апреля, 2019 - 15:25
Категории: ZF.ro

România şi Turcia au semnat un protocol pentru promovarea relaţiilor comerciale

20 апреля, 2019 - 14:06
Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Anteprenoriat, Ştefan-Radu Oprea, a discutat, vineri, la Instambul, la întâlnirea cu ministrul turc al Comerţului, doamna Ruhsar Pekcan, despre cooperarea comercială, oportunităţile de investiţii şi cooperare economică, transmite MMACA.
Категории: ZF.ro

Страницы