ZF.ro

Subscribe to Лента ZF.ro
Ziarul Financiar - ZF.ro
Адрес: http://www.zf.ro/
Обновлено: 5 минут 13 секунд назад

Macron ia măsuri şoc pentru a calma furia Vestelor Galbene. Vor fi acestea suficiente?

2 часа 1 минута назад
Preşedintele francez Emmanuel Macron a recunoscut că nu a plecat urechea la problemele oamenilor obişnuiţi şi a promis o serie de măsuri în încercarea de a pune capăt crizei Vestelor Galbene care a zguduit Franţa în ultima lună.
Категории: ZF.ro

Hotelurile de cinci stele din Capitală au vândut peste jumătate din pachetele pregătite pentru petrecerea de revelion: „Ca în fiecare an aşteptăm peste 750 de invitaţi, iar la acest moment avem un grad de ocupare de peste 75%”

3 часа 25 минут назад
Hotelurile de cinci stele din Capitală îşi vor rotunji conturile cu câteva zeci de mii de euro cu petrecerea organizată de revelion, pentru care au vândut deja jumătate sau chiar trei sferturi din pachete.
Категории: ZF.ro

ZF Live. Teo Tunea, DigitalJob: Vrem să dezvoltăm o comunitate între candidaţi şi recrutori

4 часа 15 минут назад
DigitalJob.ro este o platoformă de recrutare nişată, dedicată joburilor din indistriile IT şi digital, care a pornit în urma unei investiţii făcute de Ionuţ Georgescu, un an­tre­prenor cunoscut la nivel local, printr-o investiţie care s-a ri­dicat până în prezent la circa 500.000 de euro. Platforma aduce o noutate pe piaţa românească, ideea de măsurare a ex­perienţei candidaţilor prin autoevaluare, astfel încât po­tenţialii angajatori să aibă un standard de referinţă.
Категории: ZF.ro

Lanţul de brutării-bistrou Paul a ajuns la 17 unităţi şi urmează să deschidă în Agora Floreasca. Alte pariuri: livrarea la domiciliu şi vânzările B2B

5 часов 40 минут назад
♦ Cifra de afaceri a companiei Moulin D’or, care operează reţeaua Paul, a ajuns anul trecut la aproape 10 milioane de euro, în urcare cu circa 7% faţă de 2016 ♦ Trendul ascendent a continuat şi în 2018 ♦ După cifra de afaceri de anul trecut, compania Moulin D’or este unul dintre cei mai puternici zece jucători de pe piaţa de restaurante din România, o piaţă de 2 mld. euro dominată de McDonald’s şi KFC.
Категории: ZF.ro

Doi tineri din Baia Mare fac afaceri cu somon afumat, inspiraţi de un business norvegian

6 часов 25 минут назад
Cătălin Simionca a lucrat timp de zece ani în Norvegia, din 2007 până anul trecut, când a decis împreună cu prietenul său Vasile Paşca să producă ceva în România şi au investit 20.000 de euro pentru a procesa somon.
Категории: ZF.ro

ZF Live. Gelu Dinu, cofondator Lam Events: Un bucătar câştigă în jur de 1.300 de euro, iar în funcţie de câte ore lucrează există şi bonusuri

7 часов 15 минут назад
Meniul pentru botez se situează la 55-60 de euro/persoană, meniul pentru nuntă costă 100-110 euro per persoană, iar cel pentru parastas costă 20-25 de euro per persoană.
Категории: ZF.ro

Auchan intră pe plaforma Uber Eats şi livrează mâncare din laboratoarele proprii

7 часов 51 минута назад
Auchan intră de astăzi în platforma Uber Eats cu o gamă specială de produse de restaurant, iar primul magazin conectat este Auchan Cotroceni, urmând ca în scurt timp toate magazinele din Bucureşti aflate în aria de acoperire actuală a Uber Eats să ofere acest nou serviciu.
Категории: ZF.ro

Discursul şi promisiunile lui Macron îi lasă reci pe francezi: revoluţia continuă, în ciuda eforturilor preşedintelui de a depăşi criza socială

8 часов 12 минут назад
Aproape 60% dintre cetăţenii francezi nu au fost convinşi de preşedintele Emmanuel Macron, care a promis măsuri pentru depăşirea crizei sociale, arată un sondaj realizat de Institutul Odoxa la cererea cotidianului Le Figaro şi postului Franceinfo.
Категории: ZF.ro

Alianţa Vestului deja atrage alţi doritori. Primarul Sibiului: Aderarea noastră la Alianţa Vestului ar fi oportună

8 часов 18 минут назад
Aderarea Sibiului la Alianţa Vestului, lansată de primarii din Timişoara, Cluj-Napoca, Arad şi Oradea, ar fi oportună dacă Alianţa acceptă extinderea ariei obiectivelor şi pentru regiunea centru, declară primarul Astrid Fodor.
Категории: ZF.ro

Retailerul de produse alimentare bio Real Foods deschide al doilea magazin în Capitală, în urma unei investiţii de peste 300.000 de lei

8 часов 24 минуты назад
Real Foods a inaugurat recent un magazin cu produse alimentare bio şi gourmet, în incinta centrului comercial Pipera Plaza din Capitală, investiţia depăşind 300.000 de lei.
Категории: ZF.ro

Страницы