Speakerul Parlamentului l-a prezentat pe noul preşedinte al CNPF

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, s-a aflat vineri la Comisia Naţională a Pieţei Financiare pentru a prezenta colectivului noua componenţă a Consiliului de administraţie al CNPF, numită de organul suprem legislativ.

Oficialul şi-a exprimat certitudinea că Valeriu Chiţan, având o bogată experienţă de activitate în sectorul public şi cel privat, precum şi o expertiză în materie de finanţe, va face faţă exigenţelor şi provocărilor timpului şi, implicit, ale pieţei financiare. De asemenea, preşedintele Legislativului i-a prezentat pe vicepreşedinţii CNPF, Iurie Filip şi Nina Dosca, precum şi pe membrii Consiliului de administraţie, Victor Captari şi Viorel Miron, concluzionând că efortul conducerii Comisiei Naţio­nale a Pieţei Financiare, îngemănat cu cel al angajaţilor instituţiei, cu certitudine va genera impactul aşteptat de societate.

În cuvântul său de salut, noul preşedinte al CNPF, Valeriu Chiţan, a exprimat recunoştinţă speakerului pentru încrederea acordată de Legislativ noului board al CNPF, asigurând în acelaşi timp continuitatea în procesul de modernizare instituţio­nală a Regulatorului şi dezvoltare a pieţei nebancare.

Serviciul de presă al CNPF

Numarul ziarului: 
Nr.16 (688) din 19 aprilie 2017