O nouă întâlnire de suflet

Deja al şaselea an consecutiv Sofia Diacov întâmpină începutul noului an de studii în postură de director al şcolii auxiliare nr. 4 din satul Congaz. Şi de fiecare dată, după cum s-a confesat, are noi emoţii, noi speranţe şi planuri de viitor. Aceleaşi trăiri le au şi membrii colectivului pedagogic, în grija cărora se află în jur de 100 de discipoli.

Ca de obicei, în momentele deo­sebite pentru învăţătorii şi elevii din această şcoală din Congaz, alături de ei au fost angajaţii Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare. Reprezentanţii CNPF au venit de la Chişinău să aprecieze reparaţia blocului de studii, făcută cu forţele proprii, dorindu-le sănătate, succese la învăţătură, inspiraţie, toleranţă şi au adus modeste daruri pentru fiecare elev.

Cei de la CNPF au venit şi cu sincere cuvinte de mulţumire adresate fetiţelor şi băieţilor de la şcoala auxiliară nr. 4 din Congaz, graţie cărora maturii de la Comisia Naţională devin mai sensibili, mai receptivi şi mai săritori la nevoie, revenind de fiecare dată în capitală, după astfel de întâlniri, cu bateriile încărcate de optimism, omenie şi sinceritate.

Numarul ziarului: 
Nr.35 (605) din 9 septembrie 2015