Noul vicepreşedinte al CNPF, Vitalie Lemne, a fost prezentat colectivului de angajaţi

Noul vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF), Vitalie Lemne, a fost prezentat joi, 7 octombrie, colectivului de angajaţi, de către vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popşoi, şi preşedintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget şi finanţe, Dumitru Alaiba.

Vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popşoi, l-a felicitat pe Vitalie Lemne cu ocazia desemnării sale în funcţia de vicepreşedinte al CNPF şi i-a urat mult succes în dezvoltarea pieţei financiare nebancare, întru atingerea obiectivelor scontate în beneficiul cetăţenilor şi consumatorilor de produse financiare nebancare.

La rândul său, preşedintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget şi finanţe, Dumitru Alaiba, a subliniat că Vitalie Lemne este un profesionist, care, graţie experienţei sale în domeniul bancar şi sectorul real al economiei, îşi va aduce contribuţia la fortificarea sistemului financiar nebancar.

Vitalie Lemne a mulţumit pentru încrederea acordată şi a menţionat că împreună cu echipa CNPF va contribui la valorificarea oportunităţilor de dezvoltare a segmentelor reglementate de autoritatea de supraveghere nebancară.

Serviciul de presă al CNPF

Numarul ziarului: 
Nr.39 (913) din 13 octombrie 2021