Noua conducere a CNPF a fost prezentată colectivului instituţiei

Cornelia Cozlovschi şi Adrian Gheorghiţă, desemnaţi de Parlament în calitate de preşedinte şi, respectiv, vicepreşedinte ai Consiliului de administraţie al Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF) au fost prezentaţi luni, 24 ianuarie, colectivului de angajaţi.

Vicepreşedintele Parlamentului, Mihai Popşoi, şi preşedintele Comisiei parlamentare pentru economie, buget şi finanţe, Dumitru Alaiba, care au participat la evenimentul de prezentare, au urat mult succes noii conduceri în exercitarea atribuţiilor profesionale, asigurând că va avea tot sprijinul Parlamentului în protejarea independenţei instituţiei şi implementarea iniţiativelor şi proiectelor necesare, mult aşteptate de piaţa financiară nebancară.

Cornelia Cozlovschi şi Adrian Gheorghiţă au mulţumit pentru încredere şi au dat asigurări de o conlucrare eficientă, bazată pe corectitudine şi respect reciproc, subliniind că vor depune eforturi conjugate pentru a ajunge la un succes comun şi pentru a aduce plus valoare societăţii.

Anterior, la 7 octombrie 2021, Legislativul l-a desemnat pe Vitalie Lemne în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului de administraţie al CNPF.

Serviciul de presă al CNPF

Numarul ziarului: 
Nr.03 (927) din 26 ianuarie 2022