Moldova Agroindbank a început emiterea cardurilor American Express®

BC Moldova Agroindbank a început emiterea cardurilor American Express, în conformitate cu acordul de cooperare încheiat cu compania americană în toamna anului 2014. Din februarie 2015, Moldova Agroindbank a implementat cu succes prima etapă a acordului – privind acceptarea cardurilor American Express la comercianţii din Republica Moldova. Cea de-a doua etapă a acordului prevede lansarea emiterii de către BC “Moldova Agroindbank” SA a cardurilor de credit American Express® Gold şi American Express® Green, MAIB devenind astfel prima şi singura bancă din Republica Moldova care oferă clienţilor produsele brandului American Express®.

Clienţii BC “Moldova Agroindbank” SA care doresc să-şi perfecteze carduri de credit American Express® Gold sau American Express Green®, pot apela la orice filială BC “Moldova Agroindbank” SA şi obţine flexibilitate financiară înaltă, acces la platforma online cu principalele beneficii şi servicii personalizate, asociate cu brandul American Express®, inclusiv linie de credit şi confortul perioadei de graţie prelungite până la 60 de zile. Cardurile American Express® Gold şi American Express® Green oferă deţinătorilor acces la Programul American Express Selects care prevede reduceri şi sute de oferte speciale în restaurante, cafenele, hoteluri şi magazine, în timpul călătoriilor, oricând şi pretutindeni. Cardul Gold oferă avantaje suplimentare, inclusiv o linie de credit extinsă, acces la Priority Pass în circa 700 de aeroporturi din întreaga lume.

Comentând lansarea emiterii cardurilor American Express® de către MAIB, Cheryl Cook, Vice-Preşedinte Partener bancar pentru Europa Centrală şi de Est şi Africa (EMEA), a remarcat: “Moldova Agroindbank” s-a dovedit a fi un partener remarcabil. A trecut un an de la lansarea parteneriatului nostru, perioadă în care banca a făcut paşi mari în extinderea reţelei de comercianţi care acceptă spre plată cardurile American Express® în Republica Moldova. Suntem încântaţi să vedem acum extinderea parteneriatului nostru prin lansarea emiterii a două cărţi cu brandul American Express® şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm îndeaproape cu MAIB pentru a oferi produse şi servicii adaptate în vederea satisfacerii aşteptărilor clienţilor”.

Serghei Cebotari, Preşedintele Comitetului de Conducere Moldova Agroindbank, a exprimat gratitudine companiei americane, lider mondial în servicii financiare, pentru încrederea acordată Moldova Agroindbank: “Parteneriatul cu American Express® este un reper important în strategia noastră de afaceri. Pentru noi, este o onoare dar şi o mare responsabilitate lansarea celei de-a doua etape de cooperare – emiterea de carduri American Express®. Sunt sigur că clienţii noştri vor aprecia pe deplin acest produs inovator ce oferă avantaje absolut distincte pe care nu le poate oferi nicio altă bancă în afară de Moldova Agroindbank. Mai mult, eforturile noastre comune se încadrează în strategia de dezvoltare a sistemului financiar al Republicii Moldova, precum şi în tendinţele globale de promovare a plăţilor fără numerar şi consolidarea culturii financiare”.

Cardurile de credit American Ex­press® Gold de la MAIB şi Ame­rican Express® Green de la MAIB oferă deţinătorilor încredere deplină, confort şi siguranţă la efectuarea cumpărăturilor, precum şi protecţie şi asigurare în călătorii, asistenţă în străinătate – la nivel mondial. Deţinătorii cardurilor au, de asemenea, acces la principalele beneficii şi servicii, inclusiv accesul la cont online şi suport 24/7 la customer service; acces la o linie de telefon dedicată (+373 22) 26 89 26 timp de 24 de ore din 24, la care puteţi obţine asistenţă de urgenţă, precum şi orice informaţie necesară ori de câte ori aveţi această nevoie. Cardurile de credit American Express® Gold de la MAIB şi American Express® Green de la MAIB sunt acceptate la milioane de locaţii din întreaga lume, inclusiv supermarketuri şi restaurante, precum şi la ATM-uri.

NOTĂ:

Moldova Agroindbank:

BC “Moldova Agroindbank” SA este liderul sistemului bancar din Republica Moldova, cu una din cele mai extinse reţele de distribuţie şi cea mai modernă infrastructură. Banca deţine calitatea superioară a capitalului şi cele mai puternice poziţii la principalii indicatori financiari, făcând parte din Topul 10 cele mai bune branduri din Moldova. Datele pentru 9 luni ale anului 2015 arată că MAIB deţine o cotă de piaţă de 17,5% la active, 29% la credite, 20,9% – la depozite, inclusiv 30,4% – depozite persoane fizice, precum şi 35,4% din tot volumul de profit pe sistemul bancar din ţară. Reţeaua Moldova Agroindbank cuprinde 67 filiale, 43 agenţii, peste 210 ATM-uri, inclusiv cash-in şi cash-out, 2700 POS-terminale, 5 centre de autoservire şi 27 zone de autoservire. În fiecare an, publicaţiile internaţionale influente premiază MAIB în calitate de cea mai bună bancă, inclusiv în 2015 Global Banking & Finance Review a acordat Moldova Agroindbank titlul de cea mai bună bancă comercială din Moldova.

American Express®:

American Express este o companie ce prestează servicii la nivel global, oferind clienţilor acces la produse, informaţii si practici ce îmbunătăţesc calitatea vieţii şi consolidează succesul în afaceri. Începând cu anul 1997, American Express® a stabilit relaţii de parteneriat cu un grup select de bănci şi instituţii financiare importante din toată lumea pentru a asigura emiterea produselor American Express® şi pentru acceptarea cardurilor în reţeaua comercianţilor American Express. American Express şi-a extins şi mai mult reţeaua la nivel internaţional graţie stimulării parteneriatelor, infrastructurii globale şi brandului puternic.

Numarul ziarului: 
Nr.43 (613) din 4 noiembrie 2015