FinComBank anunţă săptămâna reducerilor maximale. Creditele de consum se dau cu dobânda promoţională de 0,99%

În ultima săptămână de toamnă, în zilele de 24-28 noiembrie 2014, FinComBank va desfăşura Săptămâna reducerilor maximale. În această perioadă banca va pune la dispoziţia clienţilor, persoane fizice, reduceri la rata dobânzii la creditele de consum Express. De asemenea, programul de lucru al sucursalelor băncii din municipiul Chişinău va fi prelungit până la orele 19:00, aşa încât toţi cei interesaţi sa reuşească să acceseze produsele de care au nevoie.

În săptămâna promoţională, la creditele Express pentru nevoi personale, banca oferă o rată a dobânzii de doar 0,99% pentru prima şi ultima lună a creditului. Astfel, cei care îşi doresc demult o vacanţa la munte cu familia sau o locuinţă reparată de sărbători, mobilă, electrocasnice pentru mai mult confort, îşi pot îndeplini dorinţele accesând acest produs la reducere şi fără gaj.

„Anul acesta am decis să ne aliniem trendului de reduceri finale din ultima săptămână a lunii noiembrie, care este promovat cu succes în ultimii ani pe piaţa internaţională. FinComBank a creat produse competitive pentru toate categoriile de clienţi, iar acum le oferă cu reduceri atractive. Sperăm că am intrigat în primul rând „vânătorii” de reduceri, dar şi consumatorii raţionali”, a spus Elena Stovbun, şeful adjunct al Departamentului Vânzări de la FinComBank.

FinComBank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le pună la dispoziţie cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de 46 de sucursale deschise în toată ţara, banca oferă o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26

Теl.: (+373-22) 269-822

E-mail: marketing@fincombank.com

Web site: http://www.fincombank.cоm

 Facebook - https://www.facebook.com/pages/Fincombank-SA

Numarul ziarului: 
promo