Cu cardul VISA Platinum de la FINCOMBANK ai acces gratuit în zonele lounge din întreaga lume

Deja e vară, a început perioada concediilor, de aceea FinComBank S.A. îţi pune la dispoziţie cardurile premium VISA Platinum pentru călătoriile tale. Acum, e şi mai simplu, deoarece poţi să-ţi deschizi un card bancar online pe site-ul Băncii, fără a ieşi din casă.

Beneficiază de o promoţie specială! Cu cardurile premium VISA Platinum de la FinComBank S.A. te bucuri de acces gratuit în peste 1000 de Lounge Zone din aeroporturile din întreaga lume datorită programului Lounge Key. De asemenea, dacă achiţi suplimentar câte 27 de dolari, poţi invita în Lounge alte câteva persoane care te însoţesc în călătorie.

Cu cardul premium VISA Platinum de la FinComBank S.A. te simţi mereu în siguranţă, deoarece acesta include asigurarea de călătorie pentru întreaga familie (maximum 4 persoane) sau pentru persoana care te însoţeşte la drum. Aceasta face parte din categoria asigurărilor „multi-entry” care este valabilă timp de un an, cu prelungire automată.

Vrei să foloseşti beneficiile cardului VISA Platinum la maximum? În orice moment, poţi activa serviciile premium adiţionale: serviciul Concierge şi privilegiile globale valabile în timpul călătoriilor:

Serviciul Concierge ajută deţinătorul cardului VISA Platinum să rezolve orice problemă, moft sau dorinţă, fiind la îndemână 24/7. Acesta nu trebuie să depună efort şi îşi economiseşte timp. Încredinţează grijile tale specialiştilor calificaţi!

Privilegiile globale în timpul călătoriilor ajută deţinătorii cardului VISA Platinum să-şi îndeplinească cele mai îndrăzneţe dorinţe, folosind catalogul reducerilor şi a ofertelor speciale din întreaga lume.

Deschide un card VISA Platinum ONLINE în doar câteva minute, accesând site-ul Băncii fincombank.com. Adresează-te la sucursală doar pentru a ridica cardul.

ATÂT DE SIMPLU!

Bucură-te de confort cu cardul VISA Platinum de la FinComBank!

Vă dorim călătorii plăcute cu cardul premium VISA Platinum!

Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să ne contactaţi:
Теl.: (+373-22)26-99-99
E-mail: fincom@fincombank.com
website: www.fincombank.cоm

Numarul ziarului: 
Nr.26 (800) din 3 iulie 2019