Compania franceză EDENRED este primul operator din Republica Moldova licenţiat în producerea tichetelor de masă

Compania franceză EDENRED a primit ieri prima licenţă pentru emiterea tichetelor de masă în Republica Moldova.

Licenţa acordată de către Agenţia Servicii Publice îi permite investitorului francez, lider mondial în serviciii preplătite pentru companii, să-şi înceapă operaţiunile în Republica Moldova.

Anterior EDENRED şi-a instalat la sediul din Chişinău echipamentul de producere a tichetelor de masă, a făcut angajări de personal şi a încheiat contracte cu partenerii locali, întreprinderi şi magazine alimentare.

Din această zi, EDENRED va produce şi va livra primele tichete de masă companiilor din Republica Moldova în beneficiul angajaţilor, care vor putea fi utilizate în cea mai variată reţea de comercianţi parteneri pe întreg teritoriul Republicii Moldova, pentru achitarea mesei de prânz sau pentru achiziţionarea de produse alimentare.

“Ne bucurăm să putem onora primele comenzi de tichete de masă ale partenerilor noştri, care vor contribui la creşterea puterii de cumpărare a angajaţilor şi la instalarea unui climat de încredere şi stabilitate în companiile moldoveneşti”, a declarat Dana Sîntejudean, director general Edenred România & Moldova.

La finalul lunii aprilie, EDENRED va organiza la Chişinău un eveniment oficial de lansare, la care-şi va prezenta priorităţile în activitatea sa din Republica Moldova.

Edenred este liderul mondial în soluţii tranzacţionale pentru companii, angajaţi şi comercianţi. Fie că sunt derulate prin card, aplicaţii mobile, platforme online sau tichete, toate aceste soluţii înseamnă putere de cumpărare crescută pentru angajaţi, costuri optimizate pentru companii şi venituri mai mari pentru comercianţii parteneri.

Portofoliul Edenred este construit în jurul a trei linii de business:
– Beneficii pentru angajaţi (Ticket Restaurant®, Ticket Alimentación, Ticket Plus, Nutrisavings etc.)
– Soluţii pentru flote şi mobilitate (Ticket Log, Ticket Car, UTA, Ticket Empresarial etc.)
– Soluţii complementare, inclusiv plăţi corporative (Edenred Corporate Payment), soluţii de incentivare şi recompensare (Ticket Compliments, Ticket Kadéos) şi soluţii pentru programe publice sociale.

Grupul reuneşte într-o reţea unică 44 de milioane de beneficiari, 770.000 de companii şi organizaţii şi 1,5 milioane de comercianţi parteneri.

Listată la bursa Euronext Paris sub indexul CACNext20, Edenred activează în 45 de ţări, având aproape 8.000 de angajaţi. În 2017, volumul tranzacţiilor asigurate de Edenred s-a ridicat la aproape 26 miliarde euro, dintre care 78% au fost derulate prin card, dispozitive mobile sau online.

Logo-urile şi celelalte denumiri comerciale menţionate sau arătate în acest comunicat de presă sunt mărci înregistrate ale Edenred SA, ale subsidiarelor sale sau terţe părţi. Folosirea lor nu este permisă pentru scopuri comerciale fără acordul prealabil al proprietarilor.

Edenred MD SRL
Telefon: +373 22 85 82 82
www.edenred.md

Numarul ziarului: 
Nr.12 (736) din 28 martie 2018