FinСomBank. Comunicat de presă

FinСomBank îţi ajută să le dăruieşti celor dragi un Crăciun de poveste

FinComBank dă startul campaniei promoţionale dedicată sărbătorilor de iarnă - „Moş Crăciun eşti tu”, care va dura până la 31 ianuarie 2015. Unul din principalele produse ale ofertei este Creditul Express pentru nevoi personale, cu o rată promoţională fixă de numai 5.99%* în primele 2 luni.

Astfel, în cadrul ofertei „Moş Crăciun eşti tu”, Creditul Express poate fi contractat în lei, fără gaj, pe o perioadă de până la 24 luni - pentru creditele în sumă de 3 000 - 20 000 lei şi până la 36 luni - pentru creditele în sumă mai mare de 20 000 lei. 

De sărbători, FinComBank îndeplineşte dorinţele celor cărora acestea le depăşesc bugetul şi le arată cum un simplu credit, contractat la momentul potrivit poate dărui momente minunate  celor dragi.  Cei interesaţi sunt aşteptaţi, în perioada sărbătorilor, cu buletinul de identitate, certificatul de salariu, ultimele facturi achitate pentru serviciile comunale (gaz, apă, energia termică).

FinComBank îşi propune să devină un partener de încredere pentru clienţii săi şi să le pună la dispoziţie cele mai bune produse financiare şi recomandări. Prin reţeaua sa de 46 de sucursale deschise în toată ţara, banca oferă o gamă bogată de produse şi servicii pentru toate categoriile de clienţi: persoane fizice, întreprinderi micro, mici şi mijlocii.

*Exemplu de calcul: Pentru un credit destinat nevoilor personale în sumă de 50 mii lei pe un termen de 36 luni, cu dobânda în prima şi a doua lună de 5.99%, în următoarele luni dobânda va fi de 10.99%, DAE (dobânda anuală efectivă) constituind 18.05%.

Pentru mai multe informaţii contactaţi:

FinComBank S.A., mun. Chişinău, str. A. Puşkin, 26

Теl.: (+373-22) 269-822

E-mail: marketing@fincombank.com

Web site: http://www.fincombank.cоm

Facebook - https://www.facebook.com/pages/Fincombank-SA

Numarul ziarului: 
promo