Conducerea CCI a avut o întrevedere de lucru cu Preşedintele Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare

Conducerea Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) a Republicii Moldova a avut o întrevedere de lucru cu Cornelia Cozlovschi, preşedintele Comisiei Naţionale a Pieţei Financiare (CNPF), miercuri, 15 iunie 2022.

În cadrul întâlnirii s-a discutat despre susţinerea mediului de afaceri autohton, prin organizarea seminarelor tematice.

Sergiu Harea, preşedintele CCI, a menţionat că instituţia camerală este deschisă să coopereze cu CNPF pentru a oferi mediului de afaceri cursuri de interes, pe o platformă sigură şi interactivă.

Potrivit Corneliei Cozlovschi, CNPF îşi doreşte o colaborare cu CCI a RM în vederea promovării Ghidului practic privind emisiunea şi tranzacţionarea obligaţiunilor corporative prin organizarea seminarelor, plasarea pe platforme comune, cu scopul de a familiariza societatea comercia­lă cu posibilităţile de dezvoltare financiară a afacerii.

Preşedinţii celor două instituţii au reiterat importanţa semnării unui Memorandum de Înţelegere în următoarea perioadă, pentru beneficiul antreprenorilor.

www.chamber.md

Numarul ziarului: 
Nr.24 (948) din 22 iunie 2022