MediaFax.ro

Subscribe to Flux MediaFax.ro MediaFax.ro
Mediafax
Actualizat: în urmă cu 2 ore 58 de minute

Scindare pe piaţa auto | Fiat Chrysler analizează separarea de grup a două branduri celebre

23 August, 2017 - 17:23
Fiat Chrysler Automobiles analizează separarea de grup a brandurilor Maserati şi Alfa Romeo şi a operaţiunilor de componente, potrivit unor surse citate de Bloomberg.
Categorii: MediaFax.ro

Trump ameninţă cu retragerea SUA din acordul NAFTA după ce negocierile au eşuat

23 August, 2017 - 17:02
Donald Trump, preşedintele SUA, a avertizat că ar putea retrage SUA din cadrul acorudlui NAFTA după trei zile de negocieri la care nu s-a ajuns la niciun acord, informează Reuters.
Categorii: MediaFax.ro

Alin Barbu preia conducerea Bursei de Valori Bucureşti

23 August, 2017 - 15:27
Alin Barbu asigură conducerea Bursei de Valori Bucureşti, în contextul în care fostul director general, Ludwik Sobolewski, a decis să nu îşi mai exercite mandatul, după ce contractul a expirat luni, potrivit unei informări publicate miercuri de instituţie.
Categorii: MediaFax.ro

Statul va încasa 6 miliarde de lei din TVA, în următorii trei ani, dacă intră în vigoare plată defalcată a TVA

23 August, 2017 - 13:56
Statul român va încasa şase miliarde de lei, în perioada 2018-2020, câte două miliarde de lei anual, din TVA, dacă măsura TVA defalcat va intra în vigoare la 1 ianuarie 2018, au declarat reprezentanţii Ministerului Finanţelor, miercuri, într-o întâlnire cu presa.
Categorii: MediaFax.ro

ASF, reacţie la informaţiile despre posibila diminuare a contribuţiei virate la stat: Mecanismul de funcţionare a Pilonului II de pensii nu este pus în discuţie

23 August, 2017 - 13:07
Autoritatea de Supraveghere Financiară anunţă că actualul mecanism de funcţionare a Pilonului II de pensii nu este pus în discuţie.
Categorii: MediaFax.ro

RCS & RDS va contesta acuzaţiile DNA. Compania susţine că a „acţionat corect şi în conformitate cu legea”

23 August, 2017 - 12:55
RCS&RDS, Integrasoft şi foştii sau actualii membri ai conducerii instituţiilor vor contesta acuzaţiile aduse de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), susţinând că „au acţionat corect şi în conformitate cu legea”, se arată într-un comunicat transmis către Bursa de Valori Bucureşti (BVB).
Categorii: MediaFax.ro

Câţi bani a recuperat ANAF din vânzarea a patru spaţii comerciale ale lui Dorin Cocoş. Următoarea licitaţie, joi

23 August, 2017 - 10:43
Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a recuperat creanţe bugetare de 5.833.950 de lei, prin vânzarea la licitaţie, marţi, 22 august, a altor patru imobile sechestrate, aparţinând debitorului Dorin Cocoş, în dosarul penal nr. 1191/1/2015.
Categorii: MediaFax.ro

Încrederea angajatorilor britanici este la minimum după votul pro Brexit / Numărul angajaţilor europeni non-britanici în Regat a scăzut la un record al ultimilor şapte ani

23 August, 2017 - 10:06
Încrederea companiilor britanice să angajeze şi să investească a ajuns la cel mai scăzut nivel după votul de anul trecut privind ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, arată un studiu realizat de industria de recrutare, prezentat miercuri, relatează site-ul agenţiei Reuters.
Categorii: MediaFax.ro

Italia, Franţa şi Germania au cerut UE să înăsprească regulile pentru blocarea achiziţiilor străine

23 August, 2017 - 07:30
Italia, Franţa şi Germania au cerut Comisiei Europene să înăsprească reglementările existente care permit statelor UE să blocheze achiziţiile străine ale companiilor din spaţiul comunitar, potrivit unor cotidiane italiene citate de Reuters.
Categorii: MediaFax.ro

Celebra bancă Rothschild este în spatele americanilor care vor să cumpere Bancpost şi să împiedice Banca Transilvania să ajungă numărul 1 în România

23 August, 2017 - 07:29
Celebra bancă Rothschild se află în spatele americanilor care vor să cumpere Bancpost şi să împiedice Banca Transilvania să ajungă numărul 1 în România.
Categorii: MediaFax.ro

Economia mondială se află în plină expansiune şi creşte mai sincronizat ca oricând în ultimii 20 de ani, însă capitalismul este în retragere

23 August, 2017 - 07:25
În economia mondială, optimismul abundă. Comerţul global a început să accelereze după cinci ani de mers chinuit, potrivit Organizaţiei Mondiale a Comerţului.
Categorii: MediaFax.ro

Ce reprezintă 23 august pentru generaţia Millennials? Ziua în care România a întors armele, ziua în care a debutat world wide web-ul sau returul FCSB-Sporting?

23 August, 2017 - 07:05
Ziua de 23 august are multiple semnificaţii istorice, de la momentul decisiv din 1944 când România a întors armele şi s-a alăturat Aliaţilor în lupta împotriva puterilor Axei, până la debutul Internetului.
Categorii: MediaFax.ro

Fabricile de chipsuri au nevoie de cartofi, astfel că recoltarea din Harghita a început mai devreme: Asemenea producţie la un hectar nu a mai fost de 20 de ani

23 August, 2017 - 07:00
Recoltarea cartofilor a început mai repede cu 10 zile în judeţul Harghita, după ce legumele au ajuns la maturitate şi au fost numeroase solicitări din partea fabricilor de chipsuri din Bucureşti şi Braşov, care au nevoie de materie primă, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Categorii: MediaFax.ro

Metrorex închide accesul la intrările unor staţii de metrou. Calendarul lucrărilor de modernizare a sistemului de control

22 August, 2017 - 19:03
Metrorex închide căi de acces de la staţiile de metrou Eroilor, Politehnica, Preciziei şi Gorjului, în perioada 23-29 august, pentru modernizarea sistemului de control acces.
Categorii: MediaFax.ro

Transportatorii vor să protesteze, joi, la venirea preşedintelui Emmanuel Macron în România

22 August, 2017 - 17:27
UNTRR a solicitat Primăriei Capitalei aprobarea pentru organizarea unui protest joi, cu ocazia vizitei oficiale a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, din cauza salariului minim aplicat transportatorilor care livrează în Franţa, potrivit unui comunicat transmis marţi.
Categorii: MediaFax.ro

Cea mai mare "puşculiţă" a lumii: Fondul Suveran al Norvegiei creşte cu 285 de milioane de dolari pe zi

22 August, 2017 - 16:15
Fondul Suveran al Norvegiei, în valoare de 970 de miliarde dolari, a înregistrat o creştere de 2,6% în al doilea trimestru din 2017, crescând pentru al cincilea trimestru consecutiv, pe fondul optimismului legat de creşterea economică care a influenţat pieţele, scrie Bloomberg.
Categorii: MediaFax.ro

Dragnea, mulţumit de activitatea lui Cuc, spre deosebire de premierul Tudose: Orban să se gândească serios dacă depune moţiune

22 August, 2017 - 15:13
Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, marţi, la Călăraşi, că este mulţumit de activitatea ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, el ironizând intenţia PNL de a depune o moţiune simplă pe acest domeniu şi arătând că nu a fost mulţumit de activitatea fostului ministru, Ludovic Orban.
Categorii: MediaFax.ro

Dragnea: Vom înfiinţa o Casă română de comerţ, în maximum o lună

22 August, 2017 - 14:34
Liderul PSD, Liviu Dragnea, a anunţat, marţi, la Călăraşi, că a discutat cu premierul Mihai Tudose despre înfiinţarea unei Case române de comerţ, instituţia urmând a se constitui în maximum o lună.
Categorii: MediaFax.ro

Pagini