ZF.ro

Subscribe to Flux ZF.ro
Ziarul Financiar - ZF.ro
Actualizat: în urmă cu 1 oră 9 minute

Preţul ţiţeiului scade după criticile lui Donald Trump privind decizia OPEC de a majora preţurile

4 ore 20 de minute în urmă
Preţul ţiţeiului a scăzut vineri în New York, după ce preşedintele american Donald Trump a criticat Organizaţia Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC), declarând că preţurile la ţiţei sunt „în mod artificial foarte ridicate”.

Categorii: ZF.ro

Transelectrica numeşte încă un membru provizoriu în directorat

4 ore 30 de minute în urmă
Consiliul de Supraveghere al Transelectrica (TEL), transportatorul de energie electrică deţinut de statul român în propoţie de 58,68 %, a anunţat numirea lui Adrian Constantin Rusu ca membru provizoriu în cadrul directoratului.

Categorii: ZF.ro

Nu muşca mâna care te hrăneşte!

5 ore 5 minute în urmă
Această propoziţie în lumea de astăzi europeană, occidentală – Nu muşca mâna care te hrăneşte – este extrem de dură şi cred că nimeni nu ar vrea să se confrunte cu ea.

Categorii: ZF.ro

Băsescu: Un neisprăvit din Teleorman a făcut praf şi pulbere 60 de ani de diplomaţie

5 ore 35 de minute în urmă
Fostul preşedinte Traian Băsescu l-a criticat, vineri, pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmând că ”un neisprăvit de Teleorman a făcut praf şi pulbere 60 de ani de diplomaţie consistentă şi inteligentă în Orientul Apropiat, în relaţiile cu Israelul şi cu ţările arabe”.

Categorii: ZF.ro

Oare bancile stiu intr-adevar ce vor?

6 ore 4 minute în urmă
Categorii: ZF.ro

Antares: Totul e bine şi frumos când faci planurile pe hârtie, dar când te duci să-ţi iei autorizaţiile, lucrurile se schimbă

6 ore 9 minute în urmă
♦ Cătălin Văluţanu, business development mana­ger la Antares din Râmnicu Vâlcea, spune că, tehnologic, gazul natural com­primat (CNG) este la maturitate, fiind în acelaşi timp soluţia de tranziţie dintre carburanţii clasici şi mobilitatea electrică. Până la finalul acestui an, compania ar trebui să ajungă la şase staţii de alimentare au în România, prima fiind montată în Bucureşti.

Categorii: ZF.ro

Donald Trump critică dur decizia OPEC şi avertizează că nu va accepta majorarea artificială a preţurilor la petrol

6 ore 16 minute în urmă
Preşedintele SUA, Donald Trump, a criticat vineri decizia statelor membre ale Organizaţiei Ţărilor Exportatoare de Petrol (OPEC) de a majora preţurile, afirmând că această creştere artificială nu va fi acceptată.

Categorii: ZF.ro

Sfârşitul unei istorii de 22 de ani: Arsenal se desparte de Arsene Wenger. Mesajul legendarului manager francez la finalul unei ere glorioase: "Aveţi grijă de valorile acestui club"

8 ore 19 minute în urmă
Arsene Wenger se va despărţi de Arsenal la finalul acestui sezon, anunţă BBC. Tehnicianul francez ocupă banca tehnică a "tunarilor" de 22 de ani, iar favorit să preia echipa este un al francez, Patrick Viera.

Categorii: ZF.ro

Vasile Geambazi, noul patron FCSB: "Voi cere Armatei dreptul de a folosi numele Steaua. Noi şi CSA putem lucra împreună, putem să fim puternici!". Cine este omul căruia Gigi Becali i-a predat clubul din Liga 1

8 ore 25 de minute în urmă
ProSport a luat legătura cu Vasile Geambazi, noul patron al vicecampioanei României, şi vă prezintă punctul lui de vedere, dar şi detalii despre activitatea lui în fotbal şi în afara sportului.

Categorii: ZF.ro

Pagini