ZF.ro

Subscribe to Flux ZF.ro
Ziarul Financiar - ZF.ro
Actualizat: în urmă cu 2 ore 49 de minute

Cutremur cu magnitudinea de 4,2 pe scara Richter în judeţul Vrancea

3 ore 40 de minute în urmă
Un cutremur cu o magnitudine de 4,2 pe scara Richter s-a produs, duminică, în judeţul Vrancea, anunţă Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului.

Categorii: ZF.ro

Povara de a fi propriul patron este prea mare: Să nu vă doriţi să treceţi de la socialismul din companii la uberizarea muncii

3 ore 48 de minute în urmă
Tamara Erickson, profesor la şcoala de afaceri London Business School cu specializare în comportamentul organizaţiilor, spune că în viitor companiile vor avea mai puţine active şi mai puţini angajaţi full time.

Categorii: ZF.ro

Preşedintele Turciei, Recep Erdogan:Ultimatumul ţărilor arabe dat Qatarului reprezintă o încălcare a "dreptului internaţional"

3 ore 50 de minute în urmă
Preşedintele Turciei, Recep Erdogan, a declarat că lista de solicitări trimisă Qatarului de patru state arabe este contrară "dreptului internaţional" pentru că aduce atingere suveranităţii unui stat, iar apelurile ca Ankara să închidă baza militare turcă din această ţară sunt lipsite de respect.

Categorii: ZF.ro

Copii fără copilărie: Fiţi cinstiţi cu dumneavoastră! Care sunt cele mai frumoase amintiri din copilărie? Mă îndoiesc că veţi pune pe primul loc reuşitele şcolare. Nu răpiţi dreptul copiilor de a se juca

3 ore 53 de minute în urmă
Părinţii din ziua de azi sunt bombardaţi de o uriaşă varietate de activităţi extracurriculare - sporturi, cursuri de artă, limbi străine - astfel încât e de aşteptat să se găsească ceva pentru orice copil.

Categorii: ZF.ro

Fermierii britanici avertizează că pierderea muncitorilor din UE va creşte preţurile căpşunelor

4 ore 7 minute în urmă
Preţul căpşunelor din Marea Britanie ar putea creşte cu mai mult de o treime dacă statul nu poate asigura accesul muncitorilor europeni după Brexit, avertizează fermierii, în contextul în care cei mai mulţi lucrători sezonieri vin din Polonia, Bulgaria şi România, potrivit The Guardian.

Categorii: ZF.ro

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Până la această oră, sunt patru-cinci propuneri de candidaţi pentru premier. Sunt şi doamne

5 ore 18 minute în urmă
Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că, din informaţiile pe care le deţine, până la acaestă oră, Partidul Social Democrat are circa patru-cinci propuneri de candidaţi pentru funcţia de premier, pe listă fiind şi doamne.

Categorii: ZF.ro

Doi răniţi,dintre care unul grav,după ce un şofer a intrat cu maşina într-o staţie RATB din Capitală

5 ore 43 de minute în urmă
Două persoane au fost rănite, duminică, dintre care una grav, după ce un şoferul unui autoturism a pierdut controlul maşinii, a pătruns pe trotuar în zona unei staţii RATB din Capitală, a lovit doi pietoni şi apoi s-a răsturnat, victimele fiind transportate la spital, anunţă Brigada Rutieră.

Categorii: ZF.ro

Viteza unor trenuri, redusă duminică din cauza caniculei

5 ore 53 de minute în urmă
Viteza trenurilor care circulă în Banat, Oltenia, sud-vestul Transilvaniei şi local în Muntenia va fi redusă, duminică, din cauza caniculei.

Categorii: ZF.ro

EAU:Qatarul ar putea fi izolat diplomatic pe termen lung dacă nu acceptă solicitările statelor arabe

24 Iunie, 2017 - 20:11
Anwar Gargash, ministrul Afacerilor Externe din Emiratele Arabe Unite (EAU), a avertizat că Qatarul riscă să fie izolat diplomatic pe termen lung în cazul în care nu acceptă lista de condiţii transmisă de patru state arabe, informează site-ul postului France 24.

Categorii: ZF.ro

Parlamentul britanic, vizat de un atac cibernetic

24 Iunie, 2017 - 19:55
Parlamentul Marii Britanii a fost sâmbătă ţinta unui atac cibernetic în cadrul căruia hackerii au încercat să acceseze conturile de e-mail ale parlamentarilor, au anunţat mai mulţi oficiali şi politicieni britanici, potrivit agenţiei de ştiri Reuters.

Categorii: ZF.ro

Anul trecut Klaus Iohannis a încasat de trei ori mai puţini bani din chirii faţă de 2015

24 Iunie, 2017 - 19:15
Preşedintele Klaus Iohannis a obţinut venituri din chirii de trei ori mai mici anul trecut faţă de 2015, iar banii obţinuţi ca drepturi de autor au fost mai puţini, reiese din declaraţia lui de avere postată pe siteul Administraţiei Prezidenţiale

Categorii: ZF.ro

Liderul laburiştilor britanici afirmă că va încerca să forţeze organizarea de alegeri anticipate

24 Iunie, 2017 - 18:12
Jeremy Corbyn, liderul Partidului Laburist, a declarat că va "încerca să forţeze organizarea de alegeri anticipate" după ce Partidul Conservator al premierului Theresa May a pierdut majoritatea parlamentară, informează site-ul postului France 24.

Categorii: ZF.ro

MS: Stocurile de vaccin, inclusiv ROR, hexavalent şi tetravalent, sunt disponibile în toată ţara

24 Iunie, 2017 - 17:21
Stocurile de vaccin cuprinse în Programul Naţional de Vaccinare, inclusiv vaccinul ROR, hexavalent şi tetravalent, sunt disponibile în toată ţara, anunţă Ministerul Sănătăţii.

Categorii: ZF.ro

Autorităţile din Qatar au respins lista de condiţii puse de 4 state arabe pentru dezamorsarea crizei

24 Iunie, 2017 - 16:56
Mohammed bin Abdulrahman al-Thani, ministerul de Externe de la Doha, a declarat că solicitările formulate de patru state arabe pentru anularea sancţiunilor nu sunt nici rezonabile şi nici realizabile, informează site-ul postului BBC News online, citând televiziunea Al-Jazeera.

Categorii: ZF.ro

Macron: "Când Franţa şi Germania comunică la unison, Europa poate avansa"

24 Iunie, 2017 - 16:38
Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, şi cancelarul Germaniei, Angela Merkel, au susţinut o conferinţă de presă comună în cursul căreia şi-au exprimat dorinţa fermă de a conduce procesul de relansare a Uniunii Europene după Brexit, relatează site-ul postului France 24.

Categorii: ZF.ro

Român din Norvegia: „De asta nu mai vin, mă, în România!”

24 Iunie, 2017 - 16:25
Un român din Norvegia a simţit pe pielea lui diferenţa între Fiscul din România şi cel din Norvegia. Dacă la noi conturile i-au fost blocate pentru 30 de lei şi a pierdut două zile să le deblocheze, în Norvegia l-au întrebat direct dacă are probleme cu afacerile şi dacă vrea o amânare de 6 luni.

Categorii: ZF.ro

Aceasta este cea mai scumpă casă din lume. Galerie FOTO

24 Iunie, 2017 - 16:25
Cea mai costisitoare casă din lume a fost listată pe site-uri de specialitate la preţul de 1 miliard de euro.

Categorii: ZF.ro

Pagini