ZF.ro

Subscribe to Flux ZF.ro
Ziarul Financiar - ZF.ro
Actualizat: în urmă cu 2 minute 57 de sec

Ryanair zboară spre 2,9 milioane de pasageri în România, un plus de 60%. „Iulie a fost o lună record“

7 ore 54 de minute în urmă
Compania aeriană low-cost se află pe locul patru ca număr de pasageri transportaţi pe rutele din şi spre România, după Wizz Air, Blue Air şi Tarom, conform datelor ZF.

Categorii: ZF.ro

Viaţă grea pentru acţiunile Digi: Serghei Bulgac, CEO, alături de RCS şi alţi administratori au fost trimişi în judecată de DNA în dosarul RCS/Dragomir

7 ore 54 de minute în urmă
Reacţia Digi: Considerăm că RCS&RDS, Integrasoft, foştii sau actualii membri ai conducerii acestora au acţionat corect şi în conformitate cu legea şi intenţionăm să contestăm toate acuzaţiile.

Categorii: ZF.ro

Oamenii din umbra celor mai mari tranzacţii şi litigii. Topul caselor de avocatură din România după numărul de avocaţi

7 ore 54 de minute în urmă
Cele mai puternice 25 de case de avocatură de pe piaţa locală au peste 1.100 de avocaţi în echipele proprii, respectiv circa 10% din totalul celor din Baroul Bucu­reşti, potrivit estimărilor ZF.

Categorii: ZF.ro

Zona euro: Fabricile dau un nou impuls economiei aflate deja pe cel mai solid trend de creştere din ultimii ani

7 ore 55 de minute în urmă
Activitatea economică din zona euro a înregistrat o revenire în august după datele dezamăgitoare din iulie, performanţa pu­ternică a sectorului manufacturier compensând un uşor declin al industriei serviciilor, potrivit ultimelor date citate de Financial Times.

Categorii: ZF.ro

Unu din zece avocaţi din Baroul Bucureşti lucrează în cele mai puternice 25 de case din România

7 ore 55 de minute în urmă
Piaţa avocaturii de business este evaluată la 100-120 milioane de euro, departe de maximele din anii de boom 2007-2008.

Categorii: ZF.ro

Reţele precum Profi şi Mega Image se uită către Unicarm Satu Mare, un business antreprenorial cu 100 de magazine

7 ore 55 de minute în urmă
Reţelele internaţionale, printre care lanţurile de supermar­ke­turi şi magazine de proximitate Profi şi Mega Image, se uită la Unicarm în eventualitatea unei preluări, spun surse din piaţă.

Categorii: ZF.ro

Cum au evoluat băncile în primul semestru din 2017: Trei sferturi din bănci au fost pe profit, în timp ce nouă au raportat pierderi

7 ore 55 de minute în urmă
Trei sferturi din numărul total al in­sti­tuţiilor de credit prezente în Ro­mânia au fost pe profit în pri­mul se­mestru din acest an, în timp ce no­uă au înregistrat pier­deri, po­trivit datelor transmise de BNR.

Categorii: ZF.ro

David Coyne, Vauban IT: Anul acesta deschidem o filială nouă la Constanţa şi depăşim 40 de milioane de lei

7 ore 55 de minute în urmă
Compania locală Vauban IT, specializată în dezvoltarea de aplicaţii software şi furnizarea de servicii tehnologice, mizează anul acesta pe majorarea cu 30% a afacerilor, la peste 40 de milioane de lei, în condiţiile în care aceasta îşi va extinde businessul la nivel local, dar şi internaţional.

Categorii: ZF.ro

BET-XT-TR, unul dintre cei mai reprezentativi indici ai Bursei, este la maxim istoric: „Noile maxime determină noi temeri.“

7 ore 55 de minute în urmă
Indicele BET-XT-TR, văzut de analişti ca fiind cel mai reprezentantiv indice pentru evoluţia bursei româneşti, care urmăreşte cele mai tranzacţionate 25 de acţiuni, dividendele şi alte forme de cash distribuite de companii, a crescut în luna august din 2017 la cel mai ridicat nivel.

Categorii: ZF.ro

SIF Banat-Crişana pune la bătaie 46 milioane lei, pentru a-şi răscumpăra 3,6% din capital

23 August, 2017 - 19:09
SIF Banat-Crişana (SIF1) a anunţat că doreţte să răscumpere un pachet de 20 milioane de acţiuni, echivalentul a 3,64% din capitalul social, la un preţ de 2,3 lei per unitate, echivalentul unei tranzacţii totale în valoare de 46 milioane lei. Astfel, preţul oferit de SIF Banat-Crişana este cu 2,22% mai mare decât cotaţia de ieri a unei acţiuni SIF1.

Categorii: ZF.ro

Transportatorii renunţă la protestul de joi după ce primăria nu le-a dat aviz

23 August, 2017 - 18:32
Transportatorii nu mai organizează joi protestul programat cu ocazia vizitei oficiale a preşedintelui Franţei, Emmanuel Macron, pentru că nu au primit avizul Primăriei Capitalei, informează Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR).

Categorii: ZF.ro

Avertismentul îngrijorător al celor mai mari bănci de pe Wall Street: Va veni o criză economică

23 August, 2017 - 18:27
HSBC Holdings, Citigroup şi Morgan Stanley consideră că pieţele globale sunt în ultimul stadiu al creşterii, şi că va urma o criză economică, potrivit Bloomberg.

Categorii: ZF.ro

Greşeală sau avertizare? Marea Britanie a solicitat printr-o scrisoare ca cetăţenii UE de pe teritoriul său să părăsească ţara

23 August, 2017 - 18:22
Marea Britanie a comunicat că a trimis din greşeală zeci de scrisori prin care solicita cetăţenilor Uniunii Europene ce locuiesc pe teritoriul britanic să părăsească statul insular, informează Reuters.

Categorii: ZF.ro

FCSB- Sporting, războiul cifrelor. Cine câstigă diseară meciul anului pe hârtie?

23 August, 2017 - 18:15
Sumele investite în transferuri, precum şi valoarea totală de piaţă a unei echipe reprezintă indici care pot înclina balanţa într-o confruntare directă în fotbal. Cu o valoare ridicată raportată la România, cel mai scump jucător al FCSB este căpitanul Denis Alibec. Vezi cât costă jucătorii de la Sporting, potrivit transfermarkt.

Categorii: ZF.ro

Operatorii economici care activează în industria de apărare vor fi înscrişi într-un registru unic

23 August, 2017 - 17:50
Guvernul a hotărât, în şedinţa de miercuri, înfiinţarea unui registru unic clasificat, administrat de Ministerul Economiei, în care să fie înscrişi toţi operatorii economici autorizaţi să activeze în domeniul industriei de apărare şi a serviciilor aferente.

Categorii: ZF.ro

Pagini